Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za male Božiće u tri tjedna skupili više od 500.000 kn

None Foto: Miranda Čikotić 3

Djecu koja su se u kratkom vremenu suočila sa smrću oba roditelja posjetio je ministar Dragan Primorac i predao im donaciju udruge CRO UNUM

U tri tjedna velike humanitarne akcije za gradnju kuće za četvero siročadi Božić iz Splita od potrebnih 1,5 milijuna kuna do sada je prikupljeno oko 525.000 kuna.
Ministar Dragan Primorac i predstavnici humanitarne udruge CRO UNUM u nedjelju su mališanima donijeli još 100.000 kuna. Novac je donirao Ante Madunić, vlasnik splitske građevinske tvrtke Virgola. Ministar Primorac posebno je zahvalio obitelji Damjanović, skrbnicima malih Božića, koji su se okrutno suočili sa smrću našavši oba roditelja mrtva.
- Zahvaljujem i gradonačelniku Ivanu Kuretu, koji je obećao naći parcelu za gradnju, a Ministarstvo će sigurno naći model financiranja za školovanja ove djece - kazao je Primorac. Potporu akciji dao je i boksač Stjepan Božić, koji je u Split stigao nakon subotnjega meča.

Komentari (4)
  • Samo se sjetite koliko se novca utuklo na dolazak onog američkog retardinja! S djelićem tog novca ova su djeca do kraja života mogla biti zbrinuta! Go Hrvatska, GO!!!

    31. 3. 2008,   10:46
  • I mojih par kuna su toj svoti.Tako se veselim da je toliko narasla.

    31. 3. 2008,   12:09
  • ja sam umjesto mise u crkvi, uplatila ovim mališanima. super je što još ima humanosti među ljudima, iako naravno nitko i ništa ne može zamjeniti roditelje. svaka čast i teti i ujaku s obiteljima, što su ih prihvatili objeručke

    31. 3. 2008,   12:46