Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za operacije dao 190.000 kn: 'Želim izgledati što umjetnije'

None Foto: Facebook 5

22-godišnjak iz Engleske već sa 17 godina otišao je na prve injekcije botoxa i povećanje usnica filerima, no bio je razočaran kad to nitko nije primijetio pa je otišao još nekoliko puta taj tjedan

James Holt (22) iz Engleske do sad je potrošio oko 188.000 kuna na plastične operacije kako bi što više sličio sestrama Kardashian i djelovao što umjetnije. 

Estetskim zahvatima postao je opsjednut vrlo rano. I već sa 17 godina otišao je na prve injekcije botoxa i povećanje usnica filerima. No, kad nitko u školi nije primijetio njegovo 'poboljšanje' bio je toliko razočaran da se vratio još nekoliko puta taj tjedan u kliniku.

Foto: Promo

- Na kraju tjedna imao sam šest mililitara punjenja u usnicama i svi su rekli da izgleda odlično. Obožavao sam kako izgledam. Bilo je veliko i sočno i točno ono što sam htio - rekao je James kojem su se ubrzo pojavili mjehurići na usnama i tekućina je počela curiti van.

Ipak, to ga nije pokolebalo da nastavi mijenjati svoje tijelo. Inspiracija su mu sestre Kardashian. 

Foto: Promo

- Volim Kardashianke, posebno Kylie i Khloe, Kim je prošlost. Volim taj 'look' velikih stražnjica i malog struka. Od kad je Kylie počela povećavati usnice prošle godine to je postalo vrlo moderno. Moje su sad veće od njezinih - pohvalio se. 

Osim što svaka dva mjeseca ide na botox i što povećava usne, James je stavio 'filere' i u obraze, ispod očiju te uzduž čeljusti. U želji za što užim strukom Holt svakog dana nosi korzet po osam sati, no nije zadovoljan rezultatima jer mu smetaju rebra. 

Foto: Promo

- Želim da mi uklone šest rebra jer smatram da imam prevelik prsni koš. Izgledam veći nego što jesam - smatra Holt kojem je ultimativni cilj da izgleda što plastičnije. 

U kolovozu ide na operaciju nosa, a zatim slijede implantanti u bradi, ravnanje nožnih prstiju i povećanje stražnjice. 

Ovaj 22-godišnjak sve ove estetske zahvate ne plaća sam. Za to mu služe sponzori, 'sugar daddyji', kojih ima nekoliko. James tvrdi da s njima nema seksualne odnose jer je aseksualan. 

- Oni ne dobiju puno od mene. Samo me čine sretnim - rekao je Holt, piše Odditycentral

Komentari (95)
  • Da te ja opalim sa lopatom usnice bi ti još ˝ljepše˝ izgledale.

    27. 7. 2016,   07:39
  • trebalo bi na ovom članku stavit "upozorenje mogli bi izbljuvat jutarnju kavu"..

    27. 7. 2016,   07:39
  • S ovim ustima isti Vučić...

    27. 7. 2016,   09:18