Obavijesti

Promo sadržaj

Za sve ljubitelje bio prehrane dmBio kulinarska radionica

Za sve ljubitelje bio prehrane dmBio kulinarska radionica
1

U veljači, mjesecu ljubavi, pripremili smo nešto za sve one koji gaje ljubav prema osviještenoj prehrani

Naime, 22. veljače održat će se edukativna radionica na temu osviještene prehrane. Edukativne radionice namijenjene su svima onima koji su se već saživjeli s osviještenom prehranom, ali žele čuti neki novi recept ili savjet za pripremu bio namirnica. Vrhunski chef Marin Medak, vlasnik poznatog zagrebačkog bistroa RougeMarin, otkrit će vam neke nove okuse na polju osviještene prehrane i naučiti vas kako da ih i sami ponovno doživite kod kuće uz pomoć dmBio proizvoda.

Prijava na radionicu vrlo je jednostavna - sve što trebate jest dokazati nam da ste pravi kandidat za našu radionicu i to tako da pokažete svoje znanje o bio namirnicama i njihovoj pripremi. To ćete učiniti odgovaranjem na Marinovih pet pitanja u našem kvizu koji će na dm-ovoj web stranici biti aktivan od 1. do 15. veljače 2017. Sudionici koji prema Marinovom mišljenju prvi točno odgovore na sva pitanja, dobit će priliku sudjelovati na jedinstvenoj kulinarskoj radionici u kojoj će moći otkriti majstorske tajne kuhanja s proizvodima dm marke dmBio.

dmBio je dm-ova robna marka prehrambenih proizvoda koja se proizvodi u skladu s visokim ekološkim standardima. To konkretno znači da dmBio namirnice nastaju putem ekološke proizvodnje te ne sadrže pesticide, boje, umjetne arome niti konzervanse. Stoga konzumacijom takvih proizvoda činite dobro sebi, ali i cijelom okolišu.

Na policama dm-a između više od 350 dmBio proizvoda svatko će pronaći nešto za sebe. dmBio voćne poslastice za svaki dan, različite vrste žitarica i mahunarki, ali i napitci kao zamjena za mlijeko samo su neki od njih. Ako u veljači poželite obogatiti svoju prehranu dmBio proizvodima, u zamjenu za 50 bodova možete ih kupiti po 20 % nižoj cijeni i pritom dobiti atraktivnu dmBio trobu na dar.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini