Obavijesti

Promo sadržaj

Za vjenčanje iz snova potrebno je savršeno mjesto

Za vjenčanje iz snova potrebno je savršeno mjesto
10

Nakon što se par odluči vjenčati i proslaviti svoju ljubav kreće potraga za savršenim mjestom na kojem će se održati romantična proslava

O čemu sve budući mladenci trebaju razmisliti kada se odlučuju gdje će slaviti početak braka? Koliko gostiju žele na svojoj svadbi, savršen prostor, a zatim odlučiti u kojem godišnjem dobu se žele vjenčati. U skladu s godišnjim dobom mijenjaju se i mnogi detalji na vjenčanju. Kvaliteta hrane i raznolikost izbora su vrlo visoko na popisu za svadbu. 

Svaki detalj je važan

Bilo da planirate tradicionalno ili tematsko vjenčanje, Fort Apache Event House na zapadnom dijelu Zagreba nudi besprijekoran prostor, hranu i vrhunsko osoblje koje će vam omogućiti vjenčanje bez stresa.

Intimno vjenčanje od 50 gostiju ili veliko od 300, u ovom prostoru je sve moguće organizirati. Zbog svoje originalne arhitekture, prva takva zgrada u ovom dijelu Europe, ali i zbog mogućnosti prilagode prostora (na dva kata) moguće je planirati svadbu bez ograničenja. Trebate razmišljati na koji način organizirati prostor da bude dinamičan, ali i romantičan. Dolazak sa svatovima ili ceremonija u Fort Apache Event House, večera i ples, rezanje torte – sve su to elementi koje treba isplanirati.

Mladenci se mogu igrati dok planiraju dan za svadbu, a tijekom trajanja proslave samo uživati. Vanjski prostor i terase dozvoljavaju ugodno uživanje tijekom svadbe, Cigar bar je prostor u kojem se može predahnuti između plesa, bar, prostor za show cooking, igraonica za djecu, lift, osiguran prijevoz tijekom svadbe su dodatni sadržaj zbog kojeg će svaki gost biti zadovoljan. 

Catering Lobaris zadužen je za svu hranu i predsvadbeni catering ako to mladenci žele. Zajedno ovi iskusni timovi organiziraju svadbe koje će se pamtiti. Ovaj prostor u Svetoj Nedelji nudi ekskluzivnost svakom paru, posebna zgrada uz jezero uz osoblje s godinama iskustva je sve što mladenci trebaju. 

Provjerite što se sve nudi u Fort Apache Event House, pošaljite upit na e-mail: info@fort-apache.com i otvorite Facebook stranicu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zamijenite stare krovne prozore novima i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za 1 euro
PROMO

Zamijenite stare krovne prozore novima i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za 1 euro

Jeste li znali da zastarjeli krovni prozori mogu pridonijeti gubitku energije zbog loše izolacije, propuštanja zraka i dotrajalosti materijala?

Za Pastorov rebranding i kampanju, Superstudio osvojio 3 zlatne ideje X
PROMO

Za Pastorov rebranding i kampanju, Superstudio osvojio 3 zlatne ideje X

Tvornica Pastor, najveći proizvođač vatrogasne opreme u ovom dijelu Europe, prošle je godine u velikom stilu objavila početak novog uzbudljivog poglavlja u svom poslovanju.
Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu
PROMO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu

Matej Sunara istražuje arhitektonsku baštinu Pape Siksta V. u Rimu, koji je obnovio crkve, sagradio palače, fontane i vodovod, te popločao ulice radi bolje povezanosti grada