Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za vjernost firmi Hrvat je dobio BMW i skupocjeni sat

None Foto: Privatni album

Obzirom da je Ivan zaljubljenik u BMW ovaj poklon ga je jako razveselio. Posebno je naglasio da je sretan što radi u ovoj tvrtki s prekrasnim podrumima europskih vinograda

Ivana Mezgu (48) iz Dekanovca, koji radi u tvrtki Strablegg-Leitner u Austriji, je poslodavac nagradio BMW-om 320d iz 2010. godine i skupocjenim ručnim satom. Bilo je to na prigodnoj proslavi tvrtke, a Ivan je nagrade dobio jer već 20 godina vjerno i predano radi u firmi, piše eMeđimurje.

Tvrtka se bavi vinskom proizvodnjom, a nalazi se na Eichbergu u Leutschachu na Vinskoj ruti u južnoj Štajerskoj. 

Obzirom da je Ivan zaljubljenik u BMW ovaj poklon ga je jako razveselio. Posebno je naglasio da je sretan što radi u ovoj tvrtki s prekrasnim podrumima europskih vinograda. 

Komentari (263)
  • Svaka čast ali imam neki osjećaj da je ovo prebijanje dugova :) ili, nemoj da ti povećavam platu dat ću ti BMW spremnog za generalku :) Nema poklona u biznisu... Poklon je nov BMW ili nov neki drugi auto, a ne star 9 godina bmw spreman za remont... Lijepa vijest sumnjivog karaktera :)

    10. 3. 2019,   19:06
  • Dragi novinari 24 sata, sličan članak ste mogli napisati i o nekoj domaćoj firmi poput tvrtke "Stribor" iz Bilja, a nisu jedini. Ali ne, vi volite pljuvati po domaćem, vama je tuđa trava uvijek zelenija. Sram vas bilo.

    10. 3. 2019,   19:39
  • Da je dobio novi BMW mozda bi i bila neka vijest

    10. 3. 2019,   18:57