Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za život maloga Davida su se pomolili svi u Našicama

None Foto: Željko Hladika 3

Oporavljaju se ozlijeđeni iz sudara autobusa i kamiona kraj Doboja. Maleni David Krolo (7) u subotu je operiran. Nesreća je Našičane šokirala

Još 15-ero teško ozlijeđenih stiglo je u našičku bolnicu u subotu navečer. U sudaru s kamionom i prevrtanju njihova autobusa zadobili su brojna nagnječenja, lomove, posjekotine te prijelome. Našičkim liječnicima spašeni su ispričali da je prijem u dobojskoj bolnici nakon tragedije bio izvrstan. Liječnici, sestre i mještani su im pomagali.
- Njihovo liječnici i sestre kupovali su potrepštine i nosili ih ozlijeđenima - kaže dr. Samir Haj Barakat, liječnik našičke bolnice. Gradonačelnik Našica najavio je donaciju dobojskoj bolnici. U nesreći su poginule tri osobe - dvije Našičanke te vozač kamiona koji je skrivio nesreću. Liječnici zagrebačkoga KBC-a još se bore za život Davida Krole (7). Dječak je u vrijeme sudara s majkom spavao u autobusu. Za njegovo ozdravljene molili su se stanovnici našičkog kraja i obitelj. Iz našičke su bolnice rekli da su ostali ozlijeđeni stabilno.

Komentari (7)
  • drzim fige malome, nadam se da ce brzo biti bolje =)

    25. 5. 2008,   19:54
  • Davide drž´se...Mozes ti to !!!!!!!!!!!!!

    25. 5. 2008,   21:58
  • sto reci???znam kako je strijepiti za zivot najmilijih,,,sve stalo u zivotu je neusporedivo sa tim,,,,treba biti jaj i hrabar! pomoliti cemo se za malenog i vjerovati u bozje ruke!!! djeca su najvece blago,pa se nadamo da ce se maleni david brzo vratit svojoj mami i tati!!!bog je onaj koji nece odustati od ovog malog andela,,,kao ni mi u molitvama!

    25. 5. 2008,   19:39