Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Udarili u stijenu, auta 'nema': Putnik poginuo, vozač u bolnici

None Foto: Glas Istre/Mateo Sardelin 5

Vozač automobila je išao iz smjera Ponte Portona prema Buzetu. Zbog neprilagođene brzine je u nepreglednom zavoju izgubio nadzor nad vozilom i udario u smjerokazni stupić, prometni znak, a potom i u stijenu

U teškoj prometnoj nesreći u četvrtak oko 22.20 sati na cesti od Sovinjaka prema Buzetu, smrtno je stradao 56-godišnji putnik iz automobila, a 25-godišnji vozač je s teškim ozljedama prevezen u riječku bolnicu.

Foto: Glas Istre/Mateo Sardelin

Vozač Citroen Saxa riječkih registracijskih oznaka vozio je iz smjera Ponte Portona prema Buzetu. Zbog neprilagođene brzine je u nepreglednom zavoju izgubio nadzor nad vozilom i udario u smjerokazni stupić, prometni znak, a potom i u stijenu. 

O silini udara najbolje govore fotografije, prednja polovica Saxa je potpuno smrskana.

Foto: Glas Istre/Mateo Sardelin

Buzetska policija je za sav promet zatvorila cestu, a promet se odvijao okolnim pravcima zbog očevida koji je trajao do 4 sata ujutro.

Foto: Glas Istre/Mateo Sardelin

Tijelo preminulog je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije OB Pula na obdukciju, a protiv vozača se podnosi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Komentari (23)
  • Poznati đir, - ki ga ne zna -se taka.

    7. 12. 2018,   11:40
  • Nažalost ko vojko v u onoj pjesmi kako vozi srebrni lijes-sivi saxo,ti citroeni su ko od papira sjetim se ax pa to ko da imaš kartonsku kutiju a ne auto

    7. 12. 2018,   11:13
  • po onim đirima voziti brzo, možeš samo ovakvo nešto očekivati

    7. 12. 2018,   13:06