Obavijesti

Promo sadržaj

Zabilježite sve svoje avanture Panasonic LUMIX G80 fotićem

Zabilježite sve svoje avanture Panasonic  LUMIX G80 fotićem
4

Ovaj sjajni fotoaparat s izmjenjivim objektivima savršen je poklon za Božić - bilježi ne samo vrhunske fotografije nego i 4K video, jednostavno se koristi, a nudi i poboljšanu otpornost na vodu i prašinu

LUMIX G80 posljednji je dodatak Panasonicovoj seriji vrhunskih fotoaparata s izmjenjivim objektivom. Fotoaparat se odlikuje nizom naprednih tehnologija i praktičnih funkcija koje dolaze u paketu s čvrstim, kompaktnim kućištem. LUMIX G80 osmišljen je kako bi aktivnim fotografima i snimateljima videomaterijala olakšao bilježenje životnih avantura, neovisno o vremenskim prilikama.

Stabilne slike i video gdje god se nalazili

Fotoaparat je idealan za fotografiranje na otvorenom i posjeduje novi, vrhunski D.I.S. 2 (Dual Image  Stabilisor) koji vodi računa i o stabilizaciji kućišta i o stabilizaciji objektiva. Napredna stabilizacija omogućuje vam izradu oštrih i jasnijih fotografija nastalih u situacijama koje su obilježene velikom količinom pokreta. D.I.S minimizira posljedice drhtaja ruke ili hodanja po teško prohodnom terenu. Na kraju krajeva, život ne miruju, pa ne biste trebali ni vi.

Fotoaparat posjeduje 4K PHOTO funkciju koja vam omogućava da zabilježite i sačuvate onaj savršen trenutak – jer iz video zapisa možete izvući željeni kadar i pohraniti ga 8-megapiskelnu fotografiju. Jednostavno, odaberite frame iz vašeg video zapisa i pohranite ga kako bi ne biste propustili zabilježiti niti jedan trenutak koji je vama važan.

LUMIX G80 posjeduje tri ekskluzivne 4K PHOTO funkcije: 4K Burst Shoting, 4K Burst (Start/Stop) i4K Pre-burst. Svaka od njih omogućuje vam da uhvatite i zabilježite i pohranite neki poseban trenutak rezanjem određenog željenog framea iz 4K video zapisa.

Odredite fokus nakon fotografiranja

Jednom kada ste uslikali fotografije, LUMIX G80 daje vam kreativnu slobodu da "fotografirate sada, a izoštravate kasnije". Funkcija Post Focus omogućuje vam da određeno područje fotografije izoštrite jednim dodirom prsta, čak i nakon samog fotografiranja. A ni to nije sve, zahvaljujući ovoj funkciji možete jednostavno odabrati nekoliko točaka fokusa i onda ih kombinirati, razmještati i dovoditi u nove odnose na jednoj te istoj fotografiji.

Također, Low Light Auto Focus (AF) omogućuje preciznije izoštravanje objekata fotografije u slabo osvijetljenim situacijama, kao što je, primjerice, fotografiranje u prirodi ili u zoru i sumrak. S druge strane, Starlight AF omogućuje astronomskim entuzijastima fotografiranje pojedinih zvijezda i zvjezdanih konstelacija na noćnom nebu.

Budite otporni na sve što vam priroda i avanture prirede

Kako bi izdržao sve izazove zahtjevnog rada na terenu, LUMIX G80 posjeduje čvrsto kućište s prednjom plohom izrađenom od čistog magnezija. Fotoaparat je otporan na vodu i prašinu jer je pažljivo brtvljen oko svakog preklopa, prstena i tipke. U kombinaciji s LUMIX G objektivom također otpornim na vodu i prašinu, ovaj  fotoaparat omogućuje korisnicima efikasno fotografiranje čak i u najekstremnijim uvjetima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve