Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zaboravio je koji autobus vozi pa ostao bez krova

None Foto: 24sata/ilustracija 3

Vozač (49) je nazvao svog šefa i poručio mu kako sada imaju autobus s otvorenim krovom. Projurio je kroz niski nadvožnjak i otkinuo krov autobusa

Vozač (49) u srijedu je autobusom na kat prošao kroz niski nadvožnjak kraj Langleyja u Velikoj Britaniji i otkinuo gornji dio vozila. Tek nakon što je prešao stotinjak metara zakočio je i izašao iz autobusa. Gornji dio autobusa je pronašao na podu u tunelu. Izjavio je kako je zaboravio koliko je zapravo visok autobus. Nazvao je poslodavca i poručio mu da  sada imaju autobus s otvorenim krovom. Njegov šef je rekao kako nije mogao vjerovati što se dogodilo sve dok nije vidio autobus.
- Inače vozi obične autobuse i zaboravio je da vozi autobus na kat. Nije ozlijeđen, ali se jako uznemirio - rekao je svjedok Zed Mahmood (25). Ispred nadvožnjaka stoji i znak zabrane za vozila viša od 3,8 metara. Tvrtka Imperial Coaches je autobus kupila prije tri tjedna za oko 300.000 kuna, a vozio je na relaciji London - Reading, piše Daily Mail. Srećom, nitko nije ozlijeđen, a vozača su uhitili zbog sumnje da je vozio u pijanom stanju.

Komentari (11)
  • Bus od 300 000 kn. Mislim da će taj njegov šef postavit fotografiju svakog busa, njegove mjere i težinu na vidljivo mjesto svim svojim šoferima da ne zaborave koji bus voze.

    13. 5. 2010,   16:37
  • Viš a kurče se nešto kao oni neki vozači,pa nije mu navigator pokazo da je most tako nizak haaha lol!

    13. 5. 2010,   16:37
  • koji je to specijalac..

    13. 5. 2010,   16:37