Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zaboravio kćer (1) u autu te ju je mrtvu našla mama

None Foto: hln.be

Belgija: Otac je dijete trebao ostaviti u jaslicama, no zaboravio je. Mala Britt je satima sjedila u automobilu. Umrla je u sjedalici od dehidracije

Tata je djevojčicu Britt staru 11 mjeseci trebao u četvrtak prije posla ostaviti u jaslicama. No zaboravio je i umjesto toga beba je cijelo očevo radno vrijeme provela u autu na parkiralištu  u blizini Louvaina, 30 -tak kilometara od Bruxellesa. Temperatura je vani bila 21 stupanj. Beba je u autu dehidrirala i umrla. Našla ju je majka. Ona je krenula u jaslice kako bi preuzela dijete. No prije toga je otišla do auta da uzme sjedalicu. Čim je vidjela kćer pozvala je Hitnu, no već je bilo kasno.
- Automobil ostavljen na suncu postaje kipuć. Kombinacija topline i nedostatka vode je kobna - objasnio je liječnik iz hitne službe Luc Beaucourt u Het Laatste Nieuws. Sud roditelje ne namjerava kazniti jer se ne radi o zanemarivanju već, kako su objasnili užasnoj nesreći.

Komentari (30)
  • o Boze kakav kreten!! jel to sad nesto u muskima ili??? ma gadno tu nasto smrdi!!

    22. 6. 2009,   13:07
  • Nije kobna temperatura nego je kobno imati takve monstrume od roditelja.Zaboraviti na svoje dijete i jos ih nece tuziti?

    22. 6. 2009,   13:10
  • teška tragedija...ovaj brz životni tempo da se sve stigne na vrijeme i ako se malo poremeti rutina ljudima se dešavaju svakave stvari, al ovo je užas ...iskrena sućut obitelji

    22. 6. 2009,   13:07