Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Htjela otvoriti prozor, a upalila motor auta: Ozlijeđeno i dijete

None Foto: Diana Maric/24sata 5

Automobil je udario u prometni znak i parkirano vozilo Hyundai, pulske registarske oznake, koje je na mjestu rezerviranom za osobe s invaliditetom nepropisno parkirao 51-godišnjak

Nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se u nedjelju oko  15.20 sati u Puli u ulici Castropola, kod Pizzerije Jupiter. Automobil je pao s parkirališta na cestu i to s visine od oko 2 metra. Policija je danas otkrila uzrok pada. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vozačica je, naime, okrenula ključ kako bi dala kontakt i spustila staklo na vratima, no zabunom je upalila motor vozila, nakon čega je Renault, koji se nalazio u prvom stupnju prijenosa, krenuo unaprijed i pao preko zida.

DVOJE OZLIJEĐENIH Bizarna nesreća u Puli: Sletio je s autom s dva metra visine

Automobil je udario u prometni znak i parkirano vozilo Hyundai, pulske registarske oznake, koje je na mjestu rezerviranom za osobe s invaliditetom nepropisno parkirao 51-godišnjak.

Lakše su ozlijeđeni 31-godišnjakinja i dijete. Naime, žena je kada se odmaknula od vozila, pala na dijete koje se nalazilo pored Renaulta. 

Komentari (80)
  • Instant karma za onog tko je parkirao nepropisno na mjesto za invalide

    16. 9. 2019,   10:58
  • Ko je pao na dijete? Vozačica ili neka druga žena? Kaj je sa ženom iz auta? Je li dijete njezino? Odličan je članak, jasan i precizan kao uvijek.

    16. 9. 2019,   10:58
  • Moja bi nastavila vozit

    16. 9. 2019,   11:14