Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zadar: Muškarac ozlijeđen u eksploziji plinske boce u stanu

None Foto: Željko Mršić/Pixsell 9

Nije poznato zbog čega je eksplodirala plinska boca. Nakon eksplozije izbio je i požar, a stan je poprilično oštećen. Vlasnika (62) stana prevezli su u bolnicu

U stambenoj zgradi na trećem katu u zadarskoj četvrti Bili brig eksplodirala je plinska boca u stanu 62-godišnjaka. Policija je izvijestila da je muškarac u stanju šoka prevezen u zadarsku bolnicu. Doznajemo kako ima ozlijede po cijelom tijelu od krhotina stakla koje su se razletjele po stanu. Izvan je životne opasnosti, a liječnici su odlučili da će ga zadržati u bolnici. Muškarac je živio sam pa su policiju i vatrogasce nazvali susjedi. Plin je eksplodirao oko 8 sati, a u roku od 15 minuta požar su ugasili vatrogasci. Stan je poprilično oštećen.

Komentari (14)
  • Eksplodirao je plin a ne boca!! Da je boca eksplodirala nebi mu ostalo ništa od kuče i nebi bila čitava kao na fotografiji!

    24. 3. 2012,   12:17
  • Evo informacije iz prve ruke. Tip se pokušao ubiti i otvorio je plin iz dvije boce pa je otišao obavijestiti susjeda da će se ubiti plinom. Susjed je brzom intervencijom usoio zatvoriti jednu bocu,a ali drugu nije uspio. Dotični samoubojica se prije eksplozije pokušao sakriti u WC. Inače tip je psihički bnolesnik i nedavno je izašao sa psihijatrijskog lječenja. E pa neka mu doktori drugi put prije nago ga puste vani daju pištolj da se ubije, a ne da sruši cijelu zgradu. BRAVO DOKTORI.

    24. 3. 2012,   12:51
  • no još malo nemoramo se bojat da će nam se eksplodirat plinska boca. naši državni zastupnici brinu se za nas. podigli cijenu plina da ne možemo kupit, pa logično da neće ni eksplodirat ne....

    24. 3. 2012,   14:59