Obavijesti

News

Komentari 0

Zadar: Krao je po benzinskima, dućanima, a imao je i oružje...

Nadalje, 30-godišnjak se sumnjiči za dvije teške krađe na zadarskom području: za provalu prošli vikend u Visočanima u trgovinu i provalu u Zadru gdje je ukrao piće i novčani polog

VIDEO

Maskirani razbojnik naoružan nožem banuo je u noći  na subotu oko pet ujutro na benzinsku postaju u Ulici 84. gardijske bojne HV -Termiti. Prijeteći nožem oteo je novac od djelatnika benzinske i pobjegao. Policajci su ga našli za svega 10-ak minuta u Ulici Franka Lisice. Pokušao je pobjeći, ali nije uspio.

Uhvatili su ga i uhitili te doveli u policiju. Sa sobom je imao nekoliko tisuća kuna iz razbojništva na pumpi, a nije bacio ni nož. Pokazalo se da ga je i ranije koristio.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se radi o 30- godišnjaku, kojeg se sumnjiči da je od zaposlenika zatražio i otuđio nekoliko tisuća kuna. Kod njega je prilikom uhićenja pronađen otuđeni novac i nož. Također ga se sumnjiči da je dan ranije, u petak  nešto iza 14 sati, u Ulici 4. gardijske brigade u Zadru, na isti način ušao u trgovinu trgovačkog društva, te uz prijetnju nožem od zaposlenice otuđio nekoliko stotina kuna.

Nadalje, 30-godišnjak se sumnjiči za dvije teške krađe na zadarskom području: za provalu prošli vikend u Visočanima u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio cigarete i alkoholna pića, te za provalu s nedjelje na ponedjeljak u Zadru, u ulici Ljudevita Posavskog u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio novčani polog i alkoholno piće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon kriminalističkog istraživanja, 30-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog razbojništava i teških krađa predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske, a potom je odveden na Županijsko državno odvjetništvu u Zadru - kažu u zadarskoj policiji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti