Obavijesti

News

Komentari 245

Zadarski se redari iživljavali na muškarcu jer je htio na zahod

Zadarski se redari iživljavali na muškarcu jer je htio na zahod
3

Tukli su ga šakama, a potom cipelarili. Nitko mu nije pomogao, a ni on niti itko od očevidaca nasilje nije prijavio policiji. Zadobio je teške tjelesne ozlijede.

VIDEO

Ozlijeđeni premlaćivanje nije prijavio policiji iz straha, a nije ga prijavila ni bolnica, rekao je šef zadarske krim policije Bore Mršić.

Zadarska je policija u utorak završila krim istraživanje nakon kojeg su uhitili petoricu muškaraca koji su pretukli posjetitelja noćnog kluba.

Muškarac (41) je želio otići na zahod, a kako mu oni to nisu dopuštali bio je ustrajan. Nije odustajao pa su ga njih šestorica pretukli.

Sve su ih oko 4 sata izbacili iz kluba te se krenuli iživljavati na muškarcem. Jedan (30) ga je najprije udario u predjelu glavu, da bi ga drugi (27) potom udarao šakama u glavu sve dok nije pao na pod. Treći (31) ga je tada počeo udarati nogama po tijelu, a onda su se priključila još dvojica (24) koja su ga nastavili udarati nogama po tijelu. Na kraju ga je šesti napadač (26) više puta nogom udario u glavu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slomili su mu nos i ruku.Nitko mu nije pomogao, a ni on niti itko od očevidaca nasilje nije prijavio policiji. Zadobio je teške tjelesne ozlijede.

Liječnicima je lagao kako je dobio ozlijede.

Petorica od šest osumnjičenih, kaže zadarska policija, rade kao zaštitari. Petoricu su ih uhitili, a šestog još traže.

Kod jednog od napadača (26) pronašli su automatsku pušku, teleskopsku palicu i maleni mobitel, kakvi se najčešće kriomice unose u zatvore. 

Inače, nasilnici su otprije poznati policiji. Neki od njih su sudjelovali u paljenju automobila bugarskim navijačima prije nekoliko godina.

Nasilnicima terete za sudjelovanje u tučnjavi. Budući da je ozlijeđeni zadobio teške tjelesne ozlijede, prijete im do tri godine zavora. Inicijatoru tučnjave prijeti i osam godina.

Mladić (26) bi, zbog posjedovanja oružja, mogao dobiti i tri dodatne godine zatvora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 245
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina