Obavijesti

News

Komentari 6

Zadavio je djevojku tijekom grubog seksa: 'Bilo je slučajno'

Zadavio je djevojku tijekom grubog seksa: 'Bilo je slučajno'
1

27-godišnji muškarac osumnjičen je za ubojstvo 22-godišnje Britanke Grace Millane koju je proše godine upoznao na Tinderu. Ubojica tvrdi da je žrtva umrla slučajno prilikom 'grubog seksa'

VIDEO

Grace Millane, 22-godišnja djevojka iz Velike Britanije, odlučila je putovati svijetom nakon što je završila fakultet. Put ju je odveo i na Novi Zeland gdje je nestala 1. prosinca prošle godine. Devet dana poslije, policija je pronašla njezino tijelo zavučeno u grmlje nedaleko od slikovitog planinskog lanca Waitakere Ranges. Njezine naušnice i ogrlica s natpisom 'Freedom' pronađene su s njom u kovčegu. 

Osumnjičeni muškarac, koji iz pravnih razloga ne može biti imenovan, pojavio se u srijedu na sudu u Aucklandu, prvog dana suđenja gdje je odmah iznio svoju obranu i tvrdio da 'nije kriv'. 

Muškarac je upoznao Grace 1. prosinca preko Tindera, aplikacije za upoznavanje. Odvjetnik osumnjičenog, Ian Brookie, rekao je poroti da je Graceina smrt bila 'nesreća' te da je Millane umrla od posljedica onoga što su ona i tuženik sporazumno prakticirali. 

- Gluma namijenjena povećanju njihovog seksualnog zadovoljstva, pošla je po zlu što je dovelo do toga da je djevojka izgubila život - rekao je ubojičin odvjetnik. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nadzorne kamere snimile su ih te kobne noći kako su zajedno ušli u tuženikovu hotelsku sobu, rekao je tužitelj Robin McCoubrey i dodao da je osumnjičeni prvi put lagao policiji o onome što se dogodilo.

Naime, rekao je policajcima da je upoznao Grace na piću, nakon čega su se rastali svatko u svom smjeru, tek poslije im je priznao da su imali grube seksualne odnose koji su uključivali udarce, gušenje i ugrize. 

Tužitelj tvrdi kako je žrtva umrla od posljedica gušenja u stanu osumnjičenog, a nalazi obdukcije pokazuju da je također imala modrice na prsima i nadlakticama koje su proizašle iz te večeri. 

Nadalje, pronađeni su dokazi da je tuženik pretraživao internetske stranice koje su uključivale pornografiju i stranice gdje se prodaju veliki kovčezi tik nakon njezine smrti, što upućuje na to da ubojica nije bio zabrinut za ono što je učinio, već se htio riješiti tijela. 

Nakon toga, nadzorne snimke u centru grada pokazale su da je osumnjičeni išao kupiti veliki kovčeg u koji je kasnije skrio tijelo nesretne 22-godišnjakinje, a zatim ju ostavio u grmlju. Na sudu je svjedočio žrtvin otac koji je rekao da je bila najmlađa od njihovo troje djece te da je bila jako bliska sa svojom obitelji. Također, rekao je da tijekom života nije pokazivala nikakve mentalne ili fizičke zdravstvene probleme te da su svi njeni odnosi s muškarcima bili normalni. 

Optuženi je glasno plakao dok je slušao svjedočenje njezinog oca. Detektiv Evan England tada je počeo dostavljati svoje dokaze ali se postupak morao zaustaviti jer se okrivljenik nije osjećao dobro. Nakon što je izveden na kratki predah, optuženik se činio blijed prilikom vraćanja u sudnicu, a postupak je nastavljen.  Nagađa se da će suđenje trajati pet tjedana. 

Ubojstvo je šokiralo Novi Zeland, gdje se teški zločin nekad smatrao rijetkom pojavom, a njegovi gradovi i krajevi činili su se sigurnim. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.