Obavijesti

News

Komentari 9

Zadavio sestru, raskomadao je pilom i bacio u kante za smeće

Nakon što je Maurizio Dioatallevi iz Rima ubio sestru te bacio dijelove njezina tijela u kante za smeće nazvao je drugu sestru i rekao joj da je ova nestala. Noge u kanti je pronašao beskućnik...

VIDEO

Maurizio Diotallevi (62) priznao je da je ubio sestru Nicolettu (58) te bacio ostatke njezina tijela u dvije kante. Uhićen je zbog ubojstva te prikrivanja dokaza.

Zadavio ju je, pilom raskomadao u dijelove te ostatke ostavio u kantama između kvartova Parioli i Flaminio u Rimu. Noge je ostavio u jednoj, a ostatak tijela u drugu kantu. Nakon desetosatnog ispitivanja u stanici priznao je zločin.

Diotallevi je sestru ubio u noći na 15. kolovoza. Zadavio u stanu koji su dijelili te kasnije rascjepkao u dijelove. Potom je nazvao drugu sestru Mauru i rekao joj kako se Nicoletta nije vratila kući. Maura je odmah policiji prijavila nestanak.

Prema riječima poznanika, sestra i brat su imali težak život. Maurizio nije radio, a Nicolleta je zarađivala nešto držeći sate joge. Jedini pravi izvor novca bio im je od iznajmljivanja stana njihovih roditelja, a Nicolleta je sve vodila i brinula o bratu. On je postajao sve manje tolerantan prema sestrinu upravljanju kućom, a sve je rezultiralo ubojstvom. Obrana se pak ne slaže s tim te isključuje mogućnost da je motiv bio ekonomske naravi, piše Corriere della Sera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Policiji su u rješavanju slučaja najviše pomogle kamere na kojima se u noći ubojstva može vidjeti Maurizio kako iznosi dvije velike crne torbe. Dijelove tijela prvi je slučajno otkrio beskućnik koji je pretraživao kante za smeće i ugledao svezane noge. Nakon toga je krenula potraga za ostatkom tijela, a dok su ga tražili Dioatallevi je već bio na ispitivanju. U trećoj su pak kanti pronašli žrtvinu odjeću.

Daljnja istraga pokazala je da su noge pilom odvojene u preponama od ostatka tijela. Ubojica je zadržan u pritvoru te slijedi daljnji kazneni postupak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga
MISTERIOZNI SLUČAJ IZ SRBIJE

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga

Svi se nadaju kako će djevojčica uskoro biti pronađena i vraćena svojim roditeljima. U tijeku je velika potraga za Dankom (2) na istoku Srbije. Prvi put su koristili i 'Amber Alert'
Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...