Obavijesti

News

Komentari 12

Zadnji udarni vikend: Na ulazu u Zagreb kolona oko kilometra

Zadnji udarni vikend: Na ulazu u Zagreb kolona oko kilometra
1

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, a povremeni zastoji su na prilazima turističkim središtima duž obale, pred naplatnim postajama i kod odmorišt

VIDEO

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Donja Zdenčina i Karlovac (na 24.+700 km) u smjeru mora, vozi se otežano uz zastoje u koloni oko 10 km, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Vrlo je gust promet kolone su:

  • autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče
  • pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko 1 km;

Kraj sezone: Gužva na lučkom u smjeru Zagreba za zadnji udarni vikend u godini.

Posted by 24sata on Saturday, August 25, 2018

Istra

  • prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, a kolona je oko 3 km.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, a povremeni zastoji su na prilazima turističkim središtima duž obale, pred naplatnim postajama i kod odmorišta na autocestama, na pojedinim graničnim prijelazima, te u trajektnim lukama i pristaništima. Mokri su i skliski kolnici mjestimice u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Istri i Hrvatskom primorju. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Promet za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju bit će zabranjen u subotu od 4 do 14 sati i u nedjelju, 26. kolovoza, od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

Bregana-Lipovac

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Lipovac.

Granični prijelazi

Zbog višesatnih čekanja na graničnome prijelazu Bajakovo na ulazu u Republiku Hrvatsku HAK savjetuje vozačima da za ulazak u Hrvatsku koriste susjedne granične prijelaze Tovarnik i Principovac (Ilok).

Zbog dugotrajnih čekanja na graničnome prijelazu Pasjak na izlazu iz Republike Hrvatske HAK poziva vozače da koriste granični prijelaz Rupa.

Zbog gustoga prometa i pojačanoga priljeva vozila na pojedinim graničnim prijelazima moguća su i duža čekanja, pa HAK moli vozače za strpljenje.

Pomorski promet

U pomorskom prometu nema poteškoća. Zbog povremeno pojačanoga priljeva vozila u pojedinim trajektnim lukama moguća su odstupanja od uobičajenog reda plovidbe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa