Obavijesti

News

Komentari 9

'Zadovoljni smo rezultatima i želimo ujedinjenje liberala'

'Zadovoljni smo rezultatima i  želimo ujedinjenje liberala'
1

U HNS-u smatraju kako je krajnje vrijeme da liberalna scena u Hrvatskoj osvijesti činjenicu da se moraju ostaviti osobne taštine po strani i u budućnosti nastupati zajedno

VIDEO

HNS je u ponedjeljak izrazio zadovoljstvo s osvojenih 2,6 posto glasova na europskim izborima, što ih je, kažu, pozicioniralo kao najjaču liberalnu stranku u Hrvatskoj te poručuju da su spremni oko sebe okupiti stranke građansko-liberalnog centra za koje je glasalo više od 100.000 birača.

Sve stranke građansko-liberalnog centra u zemlji prema rezultatima ovih izbora zajedno su prikupile preko 100.000 glasova. Uvjereni smo da je okrupnjavanje liberalne scene recept za uspjeh i napredak otvorenog i tolerantnog društva, objavio je HNS na svojoj facebook stranici istaknuvši da pružaju ruku suradnje svim liberalima u zemlji.

Njihovu poziciju najjače stranke građansko-liberalnog centra u zemlji dokazalo je, kažu, osvojenih 27.958 glasova na europskim izborima, kojim su iza sebe ostavili Start, IDS, Pametno, Glas, Reformiste i HSLS.

Ističu i da su tako dobar izborni rezultat postigli unatoč očitim trendovima da tradicionalne stranke imaju sve manju potporu, dok istodobno raste podrška novim pojedincima i strankama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U HNS-u smatraju kako je krajnje vrijeme da liberalna scena u Hrvatskoj osvijesti činjenicu da se moraju ostaviti osobne taštine po strani i u budućnosti nastupati zajedno.

"Upravo je na liberalima odgovornost da se suprotstave populistima opasnih namjera i krajnjoj desnici, koji su u očiglednom porastu", poručuju HNS-ovci koji "osjećaju" da je upravo na njima odgovornost pozvati na ujedinjenje.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi:  'Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi: 'Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...
Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu