Obavijesti

News

Zagreb Auto Show 2016 powered by Ina Class

Zagreb Auto Show 2016  powered by Ina Class
1

Nacionalna dragocjenost Zagreb Auto Show međunarodno je priznati događaj od posebnog društvenog i medijskog značenja za Republiku Hrvatsku, sajam koji se brižljivo priprema s puno strasti i ljubavi

Sajam koji se njeguje i kontinuirano poboljšava svakim novim izdanjem, miljenik medija, Salon kojeg izlagači prihvaćaju i u potpunosti podržavaju, a posjetitelji obožavaju i s nestrpljenjem očekuju. Od 1996. godine član je elitne svjetske obitelji salona automobila OICA, Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila.

 

Na nadolazećem Zagreb Auto Show-u posjetitelji će moći pogledati omiljene brendove vozila u premijernim izdanjima, od kojih će mnoga biti prva pokazivanja odmah nakon Salona u Ženevi.

 

Nastupa ukupno 440 izlagača iz 33 zemlje na 70.000 m2 -  14 paviljona i otvorenog prostora. Ukupno ima 70 PREMIJERA; AUTOMOBILI – 4 svjetske vicepremijere i 34 hrvatske premijere; 2 koncepta AUDI e-tron quatrtro concept  i  MAZDA-KOERU koncept SUV; GOSPODARSKA VOZILA – 4 svjetske premijere, 1 svjetska vicepremijera, 3 europske vicepremijere i 2 hrvatske premijere te MOTOCIKLI/ČETVEROCIKLI – 22 hrvatske premijere. Prisutan je 81 brand automobila, motocikala i gospodarskih vozila; 29 automobilskih marki, 35 marki motocikala, 17 marki gospodarskih vozila. Prvi put na Salonu automobila prisutna su dva hrvatska proizvođača električnih vozila i skutera.

 

DUGI PETAK  - HUMANO SRCE ZAGREB AUTO SHOW-a

 

Prvi dan Zagreb Auto Show-a otvoreni smo za posjetitelje od 16,00 sati. Radno vrijeme je do 21.00 sat, a u petak, 8. travnja radno vrijeme Salona je produljeno do 23,00 sata.

 

Istu večer će se održat humanitarni koncert gdje će sav prihod od prodanih ulaznica u razdoblju od 19.00 – 22.30 sati biti darovan KBC Sveti Duh, Klinici za ginekologiju, za kupnju specijalnog nastavka za ultrazvučnu sondu. Nastupaju Natali Dizdar, Dj Akademija i ostali izvođači.

ZAGREB AUTO SHOW pruža potporu oboljelima od epilepsije obilježavanjem Ljubičastog dana, svečanim defileom oldtimer vozila i  bikera od Trga bana Josipa Jelačića do Zagrebačkog velesajma, 09. travnja u 10,30 sati.

Očekuje vas šest dana zabave i adrenalina; PIT Stop na Trgu bana Josipa Jelačića, Kvartoteka, Izbor zvijezde Salona, Auto Moto Forum, Karting utrke u paviljonu 35, susreti Bikera i Moto Alka, DJ Akademija, Crazy Cars - kaskaderski auto-moto show, Harley Show, Old Timer Show, Automodeli na daljinsko upravljanje: izložba i utrke, Izložba maketa željeznica te malih modela automobila, FSB racing team - Mladi & inovativni studenti Fakulteta strojarstva i brodogradnje predstavljaju svoje bolide i ostalih događanja.

BOGATA NAGRADNA IGRA – FREE WI FI ZONE

 

I ove godine pripremili smo bogatu nagradnu igru koja će sigurno oduševiti sretne dobitnike.
Glavna nagrada je Volkswagen Up!

Tijekom trajanja Zagreb Auto Show-a, Zagrebački velesajam s partnerom tvrtkom VipNet omogućit će u WIFI FREE ZONAMA korištenje bežičnog pristupa Internetu za posjetitelje.

 

U pretprodaji ulaznice se mogu kupiti na većini benzinskih postaja INA - Industrija nafte d.d. u Zagrebu.

 

Više potražite na www.zv.hr/ Zagreb Auto Show

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca