Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zagreb: Biciklisti će preko Mosta slobode morati pješice

None Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Dakle, pješačko-biciklistički promet tijekom izvođenja radova neće biti prekinut nego će biti usmjeravan na stazu suprotnoj onoj na kojoj su radovi

Radovi na zagrebačkom Mostu slobode počinju 18.ožujka. Sanirat će se pješačko-biciklističke staze, ograde mosta, vijenaca i podgleda Mosta mladosti. 

- Za vrijeme trajanja radova zatvorit će se prvo zapadna pješačko-biciklistička staza, a sav biciklistički i pješački promet će za to vrijeme biti usmjeren na suprotnu istočnu stranu mosta. Kako će se na istočnoj strani mosta istovremeno odvijati dvosmjerni pješački i biciklistički promet, predviđeno je da se biciklistički promet odvija na način da biciklisti siđu s bicikla i kao pješaci prođu cijelu dužinu mosta. Kada završe radovi na sanaciji zapadne strane pješačko biciklističke staze, promet pješaka i biciklista prebacit će se na saniranu zapadnu biciklističko-pješačku stazu, kako bi se mogla sanirati istočna staza. Pješačko-biciklistički promet na saniranoj zapadnoj stazi će se odvijati na prethodno opisan način. Dakle, pješačko-biciklistički promet tijekom izvođenja radova neće biti prekinut nego će biti usmjeravan na stazu suprotnoj onoj na kojoj su radovi. Također, ovim se putem ispričavamo sugrađanima te ih molimo za razumijevanje tijekom izvođenja radova na Mostu slobode - odgovorili su u Gradskom uredu za promet. 

 

Tema: Hrvatska

Komentari (13)
  • A da im mozda mrak i maras ne bi napravili zracni prevoz preko mosta, dok traju radovi???

    15. 3. 2019,   16:40
  • Zar nitko neće propitati zbog čega Gradski ured za promet nije sanirao pješačku i biciklističku stazu u kolovozu 2016. kad su asfaltirali kolnik na mostu mladosti?

    15. 3. 2019,   12:02
  • A da forsiraju rijeku savu s biciklima na leđima? ;)

    15. 3. 2019,   18:17