Obavijesti

Promo sadržaj

Zagreb na Tomislavovom trgu dobio još jednu Klupu ljubavi

Zagreb na Tomislavovom trgu dobio još jednu Klupu ljubavi
6

U sklopu projekta Romantični Zagreb pokrenutog od strane medijskih platformi Budi In i 24sata, uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba i partnera na Tomislavcu u Zagrebu predstavljena je peta "Klupa ljubavi"

Ova klupa, čiju je izvedbu omogućila Zagrebačka banka sa svojim novim portalom za mlade TkoKaže.hr, prepoznatljiva je po simpatičnim porukama ljubavi ispisanim na njoj.

#tkokaze da te ne mogu poljubiti, #tko kaže da se neću malo nasloniti na tebe i #tkokaze da ti neću otopiti srce napisani na oblačićima iznad klupe svidjeli su se mnogim Zagrepčanima i brojinim turistima koji su se odmah poželjeli fotografirati na njoj.

Predstavljanju se pridružio i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji je poručio prisutnima da ne dopuste da im prođe i jedan dan u životu bez međusobnog darivanja ljubavi.

"U mom životu nema dana bez ljubljenja. Ljubim 24 sata, 365 dana u godini. A to želim i svima vama. Zato mi se sviđaju klupe ljubavi jer pozivaju na zagrljaje i zajedništvo. Zagreb ima puno prelijepih romantičnih mjesta. Primjerice Rokov perivoj i Maksimir. Predlažem da tamo bude sljedeća klupa ljubavi."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz voditeljicu Ivu Šulentić, blogericu Mašu Zibar i dizajnericu klupe Sanju Rotter druženju povodom postavljanja "Klupe ljubavi Tko Kaže" odazvala se i članica Uprave Zagrebačke banke Dijana Hrastović:

"Prije nešto više od pola godine pokrenuli smo portal za mlade www.tkokaze.hr, mjesto gdje mladi (i oni koji se tako osjećaju) mogu pronaći kvalitetan, zabavan i koristan sadržaj, najaktualnija događanja, razne savjete i pogodnosti. Projekt "Romantični Zagreb" obogatili smo TkoKaže klupom ljubavi koja je idealno mjesto za druženje, selfie s ekipom ili romantične trenutke."

Poznata DJ-ica Rea pomogla je brzim ritmovima da se atmosfera zagrije, a prisutni su se mogli počastiti vrućim čajem i fritulama.

Svima koji su se na klupi odvažili pozirati profesionalom Pixsellovom fotografu, podijeljene su i velike slatke lizalice.

Uz profesionalne fotografije koje će dobiti na dar, posjetitelji koji su se uključili u nagradni natječaj i zabilježili romantični trenutak te uploadali fotku na tkokaze.hr mogu osvojiti nagrade - mekane Zaba dekice. Objavu dobitnika potražite na Tkokaze.hr u srijedu 28. prosinca 2016.

Želite li i vi prijaviti vaše najromantičnije mjesto u Zagrebu, pošaljite fotografiju i priču koja vas veže uz to mjesto na romanticni@budi.in jer digitalna dvojezična mapa i dalje se popunjava ljubavnim pričama grada s miliju srca.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive