Obavijesti

Promo sadržaj

Zagreb: Otvoren najveći europski Danküchen Megastore

Zagreb: Otvoren najveći europski Danküchen Megastore
5

Ljubitelji kuhanja i modernog dizajna od sada mogu uživati u novootvorenom DANKÜCHEN MEGASTOREU Zagreb, na adresi Ljudevita Posavskog 43, Sesvete

50 godina tradicije i iskustvo u izradi vrhunskih kuhinja po mjeri te veliki izbor modela, materijala i boja garancija su zadovoljstva svima onima koji će centralno mjesto svog doma pronaći upravo u novootvorenom DANKÜCHEN MEGASTOREU Zagreb. Ovaj najveći DANKÜCHEN MEGASTORE omogućuje besplatno projektiranje i savjetovanje, iskusni projektanti za svakog kupca izrađuju besplatan projekt nove kuhinje, razrađen do najsitnijeg detalja, a nakon odabira kuhinje ona se besplatno dostavlja i montira. 

Inovacije, dizajn i najbolja kvaliteta ono su što DANKÜCHEN čini vrhunskim kuhinjama. Od osnivanja poduzeća 1963. godine, obiteljsko poduzeće DANKÜCHEN postalo je jedno od najpopularnijih proizvođača kuhinja. Drugim riječima, više od milijun zadovoljnih korisnika živi i kuha s DAN kuhinjama. Vjerujemo da će uskoro i brojni Zagrepčani uživati u njima. Naše su kuhinje stvorene za obiteljska uživanja i druženja, stoga ih pozivamo da nas posjete i pronađu svoju” poručio je direktor Domagoj Štefan. 

DAN kuhinje beskompromisnom predanošću austrijskoj vrhunskoj kvaliteti već desetljećima uživaju najvišu razinu povjerenja kao stabilan i siguran brand, čemu svjedoči više od milijun zadovoljnih kupaca. Proizvodnja kuhinja se odvija isključivo u Gornjoj Austriji u kojoj je zaposleno oko 450 jednako kvalificiranih i angažiranih radnika. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Neprestano se ulaže u najmoderniju tehnologiju uz pomoć vlastitog kompetencijskog centra za planiranje i razvoj, naglašava Domagoj Štefan dodajući: “Ove kuhinje mijenjaju kuhinjske trendove budućnosti u današnje kuhinje iz snova. Kao središnji životni prostor te prostor komunikacije i druženja cijele obitelji, naše kuhinje predstavljaju individualan kuhinjski koncept dizajna i ergonomije.

DANKÜCHEN kuhinje godinama očaravaju kupce širokim ponudom modela kuhinja, od atraktivne osnovne do ekskluzivne kuhinje, nudeći pritom najbolji omjer kvalitete i cijene na tržištu, a od sada se u to svatko može uvjeriti i u novootvorenom DANKÜCHEN MEGASTOREU Zagreb koji je svima otvoren od ponedjeljka do subote od 10 do 20 sati. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!
Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane