Obavijesti

News

Komentari 0

Zagreb: Pješaka u središtu grada udario tramvaj

Zagreb: Pješaka u središtu grada udario tramvaj
3

U četiri nesreće u ponedjeljak dvije osobe završile su u bolnici. Muškarac kojeg je udario tramvaj u nesvijesti je i ne reagira na okolinu...

VIDEO

Vozač koji je imao 0,81 promil alkohola u krvi izazvao je u ponedjeljak oko 17 sati lančani sudar na Jadranskom mostu u Zagrebu. Pijani vozač je sa 80 km/h skrenuo u lijevi trak i zabio se u dva automobila koja su stajala u koloni. Honda Jazz potpuno je uništena, a vozačica Aleksandra Zrinski (33) prošla je bez ozljeda.
- Stajala sam u leru, a auto iza mene doslovno me zdrobio - kaže Aleksandra. Vozač koji je skrivio nesreću tvrdi kako nije vidio kolonu ispred sebe.
Vozač Mini Rovera izazvao je oko 18 sati lančani sudar u Vrapču, u blizini Ilice 413. Prebrzo je vozio u smjeru Gajnica, nije uspio na vrijeme zakočiti pa je udario u automobile koji su stajali u koloni u desnom prometnome traku na raskrižju. Od siline udarca Rover je prešao na lijevu stranu ceste i udario u Fiat Uno. Ozlijedile su se tri osobe. Vozačica Una ostala je prikliještena u autu, kaže naš čitatelj Edis Mujić, koji je snimio lančani sudar. Na mjesto nesreće došla su dva vozila Hine pomoći. Promet se neko vrijeme na toj cesti odvijao otežano.
Nakon lančanog sudara u Vrapču vozač osobnog automobila koji je presjekao tri prometna traka izazvao je još jednu prometnu nesreću na Aveniji Dubrovnik. Oduzeo je prednost motociklistu i naletio na njegov Suzuki GSXR 1000 u ponedjeljak oko 19 sati. Motorist Srećko Dedović (27) nosio je zaštitnu kacigu, ali slomio je desno rame i zadobio lakše ozljede glave. Do dolaska policije i Hitne pomoći unesrećenog mladića brat je odvezao u Traumatološku bolnicu u Draškovićevoj.
Na Trgu bana Josipa Jelačića tramvaj broj 6 iz smjera Črnomerca u ponedjeljak oko 20.30 sati udario je muškarca koji je hitno prevezen u Traumatološku bolnicu. Muškarac sa sobom nije imao dokumente pa se još ne zna njegov identitet. Neslužbeno doznajemo da je pao između vagona.
- Na Traumu je primljen bez svijesti i nije reagirao na okolinu. Ima ogrebotine i krvarenja na licu, samostalno diše, ali još moramo obaviti pretrage - rekao nam je doktor Andrej Rastovski, koji je primio nesretnog muškarca.
Promet Ilicom bio je obustavljen oko pola sata.



 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca