Obavijesti

News

Komentari 44

Zagreb: Policija rastjerala romantiku na Jelačić placu

Zagreb: Policija rastjerala romantiku na Jelačić placu
10

Romantične duše: Bojan Ocvirek-Mijatović (19) i Tibor Knežević (19) kraj Manduševca su postavili stol i hranu. Njihove djevojke su bile ganute...

VIDEO

Valentinovo za pamćenje svojim su djevojkama u subotu priredili Bojan Ocvirek-Mijatović (19) i Tibor Knežević (19). Dan zaljubljenih odlučili su proslaviti na jedinstven način, romantičnom večerom na Trgu bana Josipa Jelačića. Do zdenca Manduševca su, u potpunoj tajnosti, prijateljevim kombijem dovezli stol i četiri stolice. Ni romantični detalji nisu izostali: crveni stolnjak, svijeće, šampanjac i vaza sa cvijećem. Iako je navečer temperatura u Zagrebu pala na svega tri stupnja Celzijeva, Bojan i Tibor odjenuli su svečana odijela i kravate. Za svoje voljene primili su se i kuhače. Sami su pripremili tjesteninu, rižu i piletinu na kineski način. Nešto poslije 19 sati, stigle su i njihove odabranice.
- Ovakvo iznenađenje nisam očekivala ni u najluđim snovima, jedva je prozborila Tiborova djevojka Ines Strapajević (16). Prolaznici su sa smiješkom na licu zastajali kraj stola i fotografirali zaljubljene. Usred romantične večere, mlade je parove prekinula policija. Legitimirali su ih, a prolaznici nisu krili svoje razočaranje što smetaju mladima koji se vole. Zbog ometanja javnog reda i mira, htjeli su im napisati i prijavu, no ipak su se smekšali i dali im pet minuta da završe s večerom i uklone stol i stolice.
- Imali smo predosjećaj da bi nas mogla iznenaditi policija pa smo kupili dječji šampanjac bez alkohola, rekao je Bojan. Njegova djevojka Zrinka Kunst (16) još dugo poslije večere nije mogla doći k sebi od uzbuđenja.
- Mislile smo da ćemo popiti piće u gradu. Ovako nešto bit će teško nadmašiti, kazale su djevojke. Obje su u vezi tek mjesec dana, a već su dobile jedan od najljepših dokaza ljubavi, složile su se. Nakon policijske intervencije, parovi su Dan zaljubljenih nastavili slaviti u društvu najbližih prijatelja.
- Nije nam dugo trebalo da smislimo ovakvo originalno iznenađenje. Hodali smo ulicom i jednostavno se “upalila žaruljica”. Samo nas je bilo strah da se cure ne uplaše i pobjegnu kad nas vide nasred Trga, kroz smijeh je komentirao zaljubljeni Tibor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a