Obavijesti

News

Komentari 22

Zagreb: Uletio je autom u kafić, ozlijedilo se šestero

Zagreb: Uletio je autom u kafić, ozlijedilo se šestero
15

Na raskrižju Draškovićeve i Boškovićeve sudarila su se dva auta. Jedan je odletio među stolove kafića. Lakše su ozlijeđeni gosti, a prolaznik teže

VIDEO

Sjedio sam s prijateljima na kavi. Auto se zabio pored mene u zid. Da je bilo deset centimetara bliže mislim da bi me samljeo. Udario sam glavom o zid. Povraćao sam, pa mislim da imam potres mozga, ispričao nam je u šoku Marko (29). On je iz Siska navratio prijateljima u Zagreb. Sjedili su ispred kafića Blato na raskrižju Boškovićeve i Draškovićeve. Oko 18 sati na raskrižju su se sudarili VW Polo zagrebačke registracije i Mazda 6 slatinske. Oba vozača prošla su bez ozlijeda. No Polo je od siline udarca završio između stolova kafića.
- Upravo sam ušla unutra, a u vrata se zaletio auto - kazala je konobarica Duška. Još se tresla, a liječnici u joj dali tabletu za smirenje. U tom kafiću radi četiri godine i to joj nije prva nesreća.
- Meni je to već peta nesreća. Letili su auti i na terasu u Boškovićevoj, u izlog u Draškovićevoj, u zid... Sreća da nije bilo teže ozlijeđenih. Ovo je baš opasno mjesto - kazao je susjed, stalni gost kafića. U četvrtak je najteže prošao prolaznik koji je išao kući u susjednu ulicu.
- Prolazio sam pokraj kafića. Bio sam kod ulaznih vrata, kad je naišao auto. Udario me punom snagom i odbacio. Noga mi je pukla ispod koljena. Od boli sam nakratko izgubio svijest - kazao je Ivan (54) dok je u bolnici čekao da mu stave gips. On i još petorica lakše ozlijeđenih iz kafića, pješice su prešli preko ceste u obližnju Traumatološku bolnicu i čekali pregled.
- Baš sam ulazio u kafić. Čuo sam udarac i bacilo me unutra. Pri padu sam pokupio čovjeka koji je sjedio unutra - kazao je Mirko. Natukao je koljena, izgrebao stopala i ruke. Pao je na Zvonimira koji je sjedio u kafiću kod vrata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa