Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zagreb: Uredila se kao za izlazak i skočila u smrt

None Foto: Sanja Romić

U samom središtu Zagreba M.A. (43) je skočila s trećeg kata svog stana, u kojem su navodno bila i djeca, te pala na pločnik i malo kasnije preminula

Udarac je bio strašan, kao da je netko zviznuo po plehu. U prvi sam mah pomislila da su se sudarili auti. A onda sam ispred vrata ljekarne ugledala tijelo žene srednjih godina, obučene kao da se upravo spremala nekuda izaći, i koja je u ruci imala malu žensku torbicu. Ležala je u lokvi krvi, sasvim nepomično, rekla je M.B. (28), djelatnica ljekarne u Martićevoj ulici u strogom centru Zagreba. Odmah je pokušala pomoći nesretnoj ženi, no ona nije reagirala. Maja A. (43) je oko 11 sati skočila kroz prozor svog stana na 3. katu na ulicu prepunu parkiranih taksija.
- Obitelj je inače u redu, ali je ona imala psihičkih problema - komentirali su neki taksisti. U kolima Hitne pomoći nije uspjela reanimacija. Kako neslužbeno doznajemo, u stanu je u trenutku pada bilo i dvoje djece preminule. U policiji nisu željeli reći ništa podrobnije o pogibiji Maje A., “jer je riječ o obiteljskoj tragediji”, a do zaključenja broja očevid je još bio u tijeku.
- Dolazila je u ljekarnu. Posumnjala sam da nešto nije u redu, iako se ponašala pristojno. Čula sam da je imala bračnih problema - dodala je potresena M.B.

Komentari (2)
  • nevjerojatno da se žena ide ubiti tj. skočiti kroz prozor s torbicom u ruci. tragikomično

    13. 9. 2007,   12:00
  • A glupog li komentara... Kao psihički bolesnici inače rade suvisle stvari, jel?

    13. 9. 2007,   13:15