Obavijesti

News

Komentari 155

Šakom u potiljak: Ljutiti vozač nokautirao pješaka u Zagrebu

Pješak je, u ponedjeljak oko 10,15 sati u Vodnikovoj ulici, prelazio kolnik na dijelu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza. To je naljutilo vozača 'mini coopera' koji ga je šakom udario u glavu...

VIDEO

Zagrebačka policija osumnjičila je 61-godišnjeg vozača da je početkom tjedna u Vodnikovoj ulici udarcem šakom u glavu teško ozlijedio 36-godišnjeg pješaka koji ga je omeo jer je prelazio prometnicu mimo obilježenog pješačkog prijelaza, što je još jedan slučaj prometnog nasilja u gradu.

To se dogodio u ponedjeljak, oko 10,15 sati u Vodnikovoj ulici, gdje je pješak prelazeći kolnik na dijelu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza, omeo vozača 'mini coopera', zagrebačkih oznaka.

Pješak je potom nastavio prelaziti cestu, ali je ljutiti vozač izašao iz automobila prišao mu s leđa i šakom ga udario u zatiljak zbog čega se pješak srušio na tlo, dok se osumnjičeni 61-godišnjak vozilom udaljio s mjesta događaja.

Ozlijeđeni pješak kolima hitne pomoći prevezen je u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, dok su osumnjičenog nasilnika naknadno pronašli policajci i predali ga pritvorskom nadzorniku, uz posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim toga, na Ilici u Zagrebu je jutros u 7:30 teško ozlijeđen pješak. Vozač (41) upravljao je osobnim automobilom marke Opel i na pješačkom prijelazu naletio na pješaka (66). Pješak je već stupio na obilježeni pješački prijelaz u vrijeme dok je na semaforu za vozačev smjer kretanja bilo uključeno zeleno svijetlo. Liječnička pomoć pružena je pješaku u KB Sveti duh. 

Zagrepčani su u posljednje vrijeme često mogli svjedočiti nasilnim prometnim situacijama.

U veljači je 58-godišnji vozač u Prilazu baruna Filipovića premlatio 31-godišnju zagrebačku grafičarku nakon što ju je zamalo pregazio automobilom. Vozač je prvo bio prijavljen samo prekršajno, ali je nakon preotvaranja slučaja uhićen zbog nasilničkog ponašanja.

Zgražanje je u javnosti izazvao i nedavni napad na taksistu koji je završio s teškim ozljedama lica i oka u bolnici nakon što ga je u nedjelju oko 5,30 sati, bez povoda premlatio 23-godišnjak. Snimke su pokazale da je agresivni mladić rukama i nogama tukao taksistu koji mu nije htio uzvratiti nasiljem iako je imao pištolj iz kojeg je samo dvaput zapucao u zrak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...
POTRAGA ZA DANKOM (2)

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...