Obavijesti

Promo sadržaj

Zagrebačka banka proglašena najboljim poslodavcem

Zagrebačka banka proglašena najboljim poslodavcem
1

Titule Top Employer Europe i Top Employer Croatia 2018 Zabi je dodijelio nizozemski The Top Employers Institute

Zagrebačka banka je na svečanoj dodjeli održanoj u četvrtak u Amsterdamu dobila priznanje međunarodnog instituta Top Employers koji bira vodeće poslodavce širom svijeta. Priznanje je to kompanijama koje zaposlenicima pružaju odlične uvjete rada, njeguju i razvijaju talente na svim razinama organizacije i nastoje kontinuirano usavršavati prakse zapošljavanja. Tako je među najboljim poslodavcima institut Top Employers i Zabu prepoznao kao odlično mjesto za rad, a nagradu je u ime Zagrebačke banke preuzela Ana Bašić, direktorica razvoja ljudskog resursa. 

„Zaposlenici su ključni za uspjeh svake kompanije, stoga su i kontinuirana briga o zaposlenicima te razvoj njihovih znanja i vještina nužni za naš zajednički napredak. Osim toga, želimo da se naši zaposlenici osjećaju ugodno, a zahvaljujući pristupu ravnoteže između poslovnog i privatnog života nastojimo stvoriti pozitivno radno okruženje u kojemu su oni u potpunosti angažirani i aktivno pridonose uspjehu banke“, poručila je Biljana Ljuban, direktorica upravljanja ljudskim resursom u Zagrebačkoj banci dodajući kako su fleksibilno radno vrijeme, slobodan dan za rođendan ili prvi dan vrtića i škole djeteta samo neke od pogodnosti omogućene kolektivnim ugovorom. 

UniCredit, čija je Zagrebačka banka članica, je dobio titulu Top Employer na europskoj razini, zahvaljujući lokalnim certifikatima koje je dobio u Hrvatskoj, Bugarskoj, Njemačkoj, Italiji i Rusiji.

Certifikat Top Employer temelji se na detaljnom istraživačkom procesu i nizu neophodnih standarda. Svi su odgovori bili neovisno provjereni, potvrđujući UniCreditove i Zabine izuzetne uvjete za zaposlenike, i osigurali su banci prestižno mjesto u skupini odabira certificiranih najboljih poslodavaca. Institut Top Employers procijenio je ponudu za zaposlenike prema sljedećim kriterijima:

• Strategija talenta

• Planiranje radne snage

• Zapošljavanje

• Učenje i razvoj

• Upravljanje poslovnim rezultatom

• Razvoj vještina rukovođenja

• Upravljanje karijerom i preuzimanjem

• Naknade i povlastice

• Kultura

Više informacija o  institutu Top Employers, samom istraživanju kao i o rezultatima dostupno je na: http://www.top-employers.com/.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.