Obavijesti

News

Komentari 3

Zagrebačka županija 300.000 kuna daje za bolničku opremu

Zagrebačka županija 300.000 kuna daje za bolničku opremu
1

Zagrebačka županija raspisala je javni poziv za sufinanciranje nabave medicinske i laboratorijske opreme bolničkih ustanova i poliklinika na području grada Zagreba za što je osigurano 300 tisuća kuna

VIDEO

Županija je ta koja nema opću bolnicu na svom području, pa se njeni stanovnici najčešće liječe u bolnicama u Zagrebu, a financijskim sredstvima želi sudjelovati u sufinanciranju nabave medicinske i laboratorijske opreme za bolničke ustanove i poliklinike na području Zagreba.

Naime, zagrebačka županija raspisala je javni poziv za sufinanciranje nabave medicinske i laboratorijske opreme bolničkih ustanova i poliklinika na području grada Zagreba u ovoj godini za što je osigurano 300 tisuća kuna, natječaj je otvoren do iskorištenja sredstava, odnosno najkasnije do 31. listopada.

Županija već sufinancirala nabavku opreme za bolnice u Zagrebu  

Prošle je godine sufinancirala nabavu digitalne kamere za snimanje oka u Klinici za dječje bolesti Zagreb, transportnog ventilatora za ventilaciju pacijenata te kolica za reanimaciju u Kliničkoj bolnici Dubrava, EKG snimača u Poliklinici za prevenciju kardiovaskularnih bolesti i rehabilitaciju, kao i Broncho-Fiberscope u Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ itd.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na javni poziv mogu se prijaviti bolnice i poliklinike sa sjedištem u Zagrebu koje pružaju specijalističko-konzilijarnu zdravstvenu zaštitu i usluge bolničkog liječenja za stanovnike s područja Zagrebačke županije.

Također, moraju imati osigurana vlastita sredstva za nabavu medicinske ili laboratorijske opreme za koju podnose prijavu za sufinanciranje.

Najveći iznos subvencije - 50 tisuća kuna

Najveći iznos novčane subvencije koji bolnica ili poliklinika može ostvariti je 50 tisuća kuna s uključenim PDV-om, odnosno do 50 posto ukupne investicije.

Prednost kod odabira imat će oprema čija je svrha unapređenje dijagnostike.

Nepovratna novčana sredstva bit će isplaćena bolničkim ustanovama isključivo za troškove nabave medicinske i laboratorijske opreme, nakon provedene nabave koju provodi bolnička ustanova.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane ustanove da se prijave na javni poziv, tekst poziva, sa uputama za prijavitelje i potrebnim obrascima, je ne web stranicama županije.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina