Obavijesti

News

Komentari 152

Zagrebački Casanova slamao srca, one njemu slomile ruku

Zagrebački Casanova slamao srca, one njemu slomile ruku
2

Odvjetnik Željko Martić pustio je dvije djevojke u stan. U njega su uperile pištolj i nož. Nakon žestoke svađe uzele su mu novac i pobjegle. Nisu mu prve gošće...

VIDEO

Hodale su u štiklama pa je sve odzvanjalo. Jedna je imala oko 20 godina. Bila je zgodna i našminkana. Njezina prijateljica je izgledala kao sasvim obična djevojka. Nije privlačila pažnju, opisao nam je mladić dvije djevojke koje su u ponedjeljak opljačkale zagrebačkog odvjetnika Željka Martića (82).

Vjerojatno ih je poznavao pa ih je pustio u svoj stan. Iz još nepoznatog razloga počeli su se svađati. Djevojke su nakon toga izvadile nož i pištolj te ga uperile u Martića. Odvjetnik se nije smeo. Krenuo je prema njima. Iz stana su dopirali urlici, čula se lomljava. Cijelo je stubište odzvanjalo. Nakon 45 minuta ‘bitke’ odvjetnik je pao na pod. Slomio je ruku. Napadačice su potom ispremetale stan. Nisu našle ništa vrijedno. Uzele su tek mobitel i novčanik. Nakon što se pribrao, Martić je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Prevezli su ga u KB Sveti Duh gdje su mu liječnici sanirali rane. Ostavili su ga ondje preko noći kako mu se stanje ne bi zakompliciralo. 

Policija je gotovo cijeli utorak čuvala stan. Istražitelji su izuzimali otiske i ispitivali susjede. Naime, dvije djevojke nisu bile prve koje su ušle u odvjetnikov stan u zagrebačkoj Ilici.

Tvrdio da je bio s 2300 žena

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ni sam ne znam koliko ih bilo u ovom stanu. Stotine, tisuće - pohvalio nam se Martić prije deset godina o kome smo priču objavili u prvom broju 24sata. Tada je imao 72 godine i tvrdio je kako je do tada “spavao” s najmanje 2300 žena. Neke od njih je i fotografirao gole.

- Nijednu od njih nisam doživljavao kao trofej. Ali ove iz albuma sam želio sačuvati kao uspomenu - rekao je zavodnik. 

Zbog njegove opsesije ženama, ali i metoda kojima bi im prilazio i “šaputao”, prijatelji su ga prozvali zagrebačkim Casanovom. Tako ga je zvao i bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić koji je tada živio u blizini. Jedan od bitnih kriterija koje si je postavio u odabiru partnerica bio je da žene moraju biti mlađe od 40 godina. Volio je putovati svijetom pa bi spavao i sa strankinjama. U 98 zemalja uspješno je, kaže zadovoljio 200 žena.

- Azijatkinje su virtuozi u seksu. S njima seks dobiva neko drugo značenje - opisao je Martić prije deset godina.

Tada se pohvalio da je u krevet odveo i ljubavnicu Milorada Ulemeka Legije, jednog od glavnih organizatora ubojstva pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića. Kako smo doznali od stanara Ilice, ovo nije bio prvi put da ga je netko napao. Često im provaljuju ulazna vrata zgrade. Prije dvije godine pokušali su mu razvaliti vrata stana. Nisu uspjeli pa su pobjegli.




Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora