Obavijesti

Promo sadržaj

Zagrebački T-Centri nude korisnicima „Punjač to go“

Zagrebački T-Centri nude korisnicima „Punjač to go“
3

Hrvatski Telekom od 16. prosinca ponudio svojim korisnicima mogućnost da u zagrebačkim T-Centrima uzmu i vrate prijenosni punjač

· Kada ste u pokretu i baterija vam je pri kraju, svratite do najbližeg zagrebačkog T- Centra i uzmite „Punjač to go“
· ADATA punjač omogućuje dva punjenja i prilagođen je svim smartfonovima
· „Punjač to go“ nakon korištenja jednostavno vratite u bilo koji T-Centar

Pametni telefoni jedan su od najvažnijih alata u komunikaciji. No, mobiteli su i puno više od toga. To su multimedijalni uređaji s cijelim nizom alata koji korisnicima olakšavaju svakodnevno funkcioniranje. Ono što korisnici često ističu kao ključnu prednost smartfona je upravo trenutačna i brza razmjena informacija, što je gotovo uvijek slučaj, no što kada baterija „iscuri“? Upravo zbog te velike količine podataka koji se razmjenjuju, aplikacija i platformi koje se paralelno koriste, baterije na pametnim telefonima na traju dovoljno dugo. Najčešće je slučaj da se baterija isprazni baš onda kada mobitel korisniku najviše treba. 



Hrvatski Telekom je pronašao rješenje za takve neplanirane situacije i od 16. prosinca ponudio svojim korisnicima mogućnost da u zagrebačkim T-Centrima uzmu i vrate prijenosni punjač ADATA Power Bank PV120. Cijena punjača je 100 kuna, a ukoliko ga korisnik u roku od pet dana vrati u taj ili neki drugi T-Centar, puni iznos će mu biti vraćen. ADATA punjač omogućuje korisnicima dva punjenja, prilagođen je svim smartfonima, brzo se puni i vrhunskog je dizajna.

Ako ste HT korisnik i ovisnik ste o svom „mobilnom ljubimcu“, već ovog adventa bezbrižno uživajte u blagdanskom druženju na zagrebačkim štandovima. Iskoristite priliku i fotografirajte ili videom zabilježite nezaboravne trenutke s najmilijima i podijelite ih na društvenim mrežama - bez brige o bateriji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve