Obavijesti

Promo sadržaj

Zagrepčani uživali u premijeri nove sezone serije Doctor Who

Zagrepčani uživali u premijeri nove sezone serije Doctor Who
8

Na premijeri su bili i Robert Knjaz, Tarik Filipović, Dubravko Merlić, Robert Tomić Zuber

U zagrebačkom Kaptol Boutique kinu prošlog je utorka prikazana premijera dugoočekivane 11. sezone kultne BBC-jeve znanstveno-fantastične serije Doctor Who. 

Riječ je o najdugovječnijoj SF seriji, što potvrđuje i njezin službeni ulazak u Guinnessovu knjigu rekorda, a cijela je priča započela emitiranjem prvih epizoda daleke 1963. Novi serijal Doctor Who započeo je 2005. godine te je pred TV ekrane diljem svijeta prikovao više milijuna zaljubljenika u znanstvenu-fantastiku. 

Proslavljeni britanski serijal u novoj sezoni prati pustolovine tajanstvene izvanzemaljke – putnice kroz prostor i vrijeme. Svi fanovi serijala Doctor Who moći će uživati u najnovijim epizodama ovog znanstveno-fantastičnog klasika na programu BBC Firsta koji će u Hrvatskoj biti dostupan od ovog tjedna, korisnicima Proširenog A1 TV paketa i OTT platforme A1 Xplore TV-a.

BBC First donosi izvornu, inovativnu i vrhunsku britansku dramu, u potpunosti lokaliziranu na hrvatski jezik, uz nezaboravne priče koje nadahnjuju i zabavljaju, a iza produkcije stoji A lista nagrađivanih talenata ispred i iza kamere.

Uz seriju Doctor Who, svakodnevni programski sadržaj kanala BBC First na A1 TV-u uključivat će vrhunske BBC serije poput War and Peace, Luther, Ripper Street, Silent Witness, Maigret, Atlantis i Call The Midwife. 

Osim programa BBC First, korisnici A1 TV na raspolaganju imaju velik broj kanala s vrhunskim sadržajem, od kojih se mnogi emitiraju u HD rezoluciji. Pristup navedenim sadržajima olakšan je i putem A1 Xplore TV usluge, koja omogućuje pristup emisijama u pokretu, dok za kućnu uporabu postoje usluge snimanja i ponovnog gledanja propuštenog sadržaja.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.