Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Zahvaljujući meni Škoro ima posao, a vi imate sveučilište'

None Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Moja bahatost i arogancija su mačji kašalj u odnosu na ono što sad vidimo od HDZ-ovaca. Ja sam birao riječi, nisam divljao, nisam se išao fizički obračunavati s ljudima, kaže Milanović

 Zoran Milanović posjetio je Koprivnicu gdje su ga dočekali gradonačelnik Mišelom Jakšićem i predsjednikom koprivničkog SDP-a Tomislavom Golubićem, a odveli su ga i u Ateliere Koprivnica te na Dane jabuka u Starigradu.

Dio večeri Milanović je bio u jednom koprivničkom kafiću na Lenišću, gdje je najviše vremena proveo u razgovoru s bivšim koprivničkim gradonačelnikom Zvonimirom Mršićem.  

Zaagreb: Sabor sjednicu satavio raspravom o međunarodnim mjerama ograničavanja JANDROKOVIĆ GA POZVAO: 'Neka Milanović otkrije tko su mu bili poslovni partneri'

U intervjuu za portal Drava.info priznao je da su njegova bahatost i arogancija ništa za razliku od onog što daju HDZ-ovci.

- Moja bahatost i arogancija su mačji kašalj u odnosu na ono što sad vidimo od HDZ-ovaca. Ja sam birao riječi, nisam divljao, nisam se išao fizički obračunavati s ljudima. Koliko god to komično izgledalo, no to radi današnji premijer. Nisam pjevao, nisam se spoticao po stepenicama, nisam vrijeđao ljude u Saboru psovkama, što sad radi predsjednik Sabora. Kad to stavite u neku perspektivu, ja sam znao biti grub - rekao je Milanović.

Pohvalio se i kako Koprivnica ima sveučilište zahvaljujući njemu i njegovoj Vladi. Rekao je i kako je predsjedničkom kandidatu, aludirajući na Miroslava Škoru koji je suradnik na Sveučilištu Sjever omogućio da se tamo zaposli. 

 

Tema: Predsjednički izbori

Komentari (29)
  • Vrlo sam zadovoljan izjavom druga Milanovića. Iz svake njegove riječi vidi se koliko je poštovani drug skroman i, kako bi rekao izbornik Dalić, ponizan. Jedan od problema je i u tome što drug Milanović misli da gospodin Škoro spava do 12 sati kao što je za njega svojevremeno izjavio gospodin Linić.

    10. 11. 2019,   23:45
  • vrhunski lažov i demagog

    10. 11. 2019,   18:51
  • Pa druže, bolan, mi znamo sve tvoje postignuće i dobrote akcije, znamo da ti je titotata da se snalaziš sa cijevima i redovito ideš na srpsku televiziju pljuvati po Hrvate magarce jedno Odi od kud si došo

    24. 11. 2019,   22:50