Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zaigraj Online Bingo Hrvatske Lutrije

None Foto: Hrvatska Lutrija

Izvlačenja Online Binga su svakih 5 minuta

U Casinu International u Zagrebu igra Bingo priređuje se svaki dan već više od 20 godina. Igra se Casino Bingo 24 od 75, a izvlačenja su uživo. U jednom izvlačenju ima više vrsta dobitaka, a igra se pomoću kartele na kojoj se nalazi 24 broja od 75 mogućih.

2002. godine uveden je TV Bingo i igra Bingo 15 od 90, a naknadno i dodatne igre Bingo Plus i Bingo 24 od 75. Izvlačenja su na HTV-u svakog ponedjeljka u 18:20 sati. U jednom izvlačenju ima više vrsta dobitaka, a igra se može pratiti pomoću pomoćnog listića ili rezultate provjeriti naknadno.

2016. godine uveden je Online Bingo, a nudi igru u virtualnim online sobama koje svojim simpatičnim vizualima pozivaju na zabavu u iščekivanju sretnih kuglica. Igra se Bingo 75 i Bingo 90, a trenutno je u ponudi 5 soba za igru: Bingo Joker sa Sjajnim jackpotom od 250 kn, Bingo Venezia sa Turist jackpotom od 2.000 kn, BingOcean sa Plavim jackpotom od 2.500 kn, Mijau Bingo sa Balon jackpotom višim od 15.000 kn te Vau Bingo Godina sa Vatromet jackpotom od 60.000 kn. Većina jackpotova su grupni, jer kada budu osvojeni dobivaju svi koji su sudjelovali u izvlačenju.

Svakih 5 minuta počinje novo izvlačenje Binga, a igrači mogu pratiti brojeve koji se izvlače putem generatora slučajnih brojeva i sudjelovati u chatu s ostalim igračima i chat domaćinom. Chat domaćini imaju ime i avatara/sličicu i rado komuniciraju i komentiraju u izuzetno prijateljskom tonu. Na chatu se organiziraju i brojne chat promocije u kojima možete osvojiti dar Hrvatske Lutrije. 
Ne preostaje vam ništa drugo nego isprobati. Samo dođite na pink stranicu Bingo na www.bingo.lutrija.hr  i zaigrajte!

Foto: Hrvatska Lutrija