Obavijesti

Promo sadržaj

Zajedno do još većih rezultata uz nove projekte

Zajedno do još većih rezultata uz nove projekte
2

Na 1. konstituirajućoj Skupštini Obrtničke komore Zagreb na sljedeće četiri godine izabran je predsjednik Obrtničke komore Zagreb, dr.sc. Mirza Šabić

U Velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika u utorak 9. listopada 2018. godine održana je 1. konstituirajuća Skupština Obrtničke komore Zagreb u novom sazivu. Nakon podnesenog izvješća predsjednika Izbornog povjerenstva Ivana Leščića, predsjednik Mirza Šabić proglasio je konstituiranom novu Skupštinu Obrtničke komore Zagreb u mandatnom razdoblju 2018.-2022. 

Nakon konstituiranja Skupštine obrtničke komore Zagreb uslijedio je izbor predsjednika OKZ-a, pa je vođenje Skupštine nastavio njen najstariji član i predsjednik UO Samobor Marijan Karlović. Podneseno je izvješće predsjednika Izbornog povjerenstva Ivana Leščića i konstatirano da je pristigla samo jedna kandidatura za predsjednika OKZ koju su podržali Udruženje obrtnika grada Zagreba i Upravni odbor Obrtničke komore Zagreb i to za Mirzu Šabića. Nakon  izlaganja životopisa kandidata od strane predstavnika predlagača Renata Bočaka, Mirza Šabić je iznio svoj prijedlog programa rada.

- Nastaviti ćemo sa svim započetim projektima OKZ-a, Zagreb Crafts, Artifex, Zagrebački obrtnički sajam, održavanje Obrtničkog foruma-obrtništvo zagrebačke županije, te nastaviti s EU projektima i dr., te ćemo uz navedene projekte poraditi i na Obrtničkom forumu-obrtništvo grada Zagreba, u koji što više treba uključiti cehove OKZ-a. Također namjera je raditi na otvaranju crafts shopa, dućana u kojem će se prodavati tradicijski, umjetnički i deficitarni proizvodi obrtnika, te unapređenju rada cehova kao i samoj promociji obrtničkih zanimanja, proizvoda i usluga. Realizacija donesene Strategije razvoja obrtništva OKZ 2018.-2022. godine dobiti će svoj provedbeni plan koji će biti izrađen do kraja ove godine – izjavio je predsjednik OKZ-a.

Nakon završenog izlaganja Mirze Šabića predsjedavajući Marijan Karlović dao je na glasovanje prijedlog da se u mandatnom razdoblju 2018.-2022. godine za predsjednika OKZ imenuje Mirza Šabić, što je Skupština OKZ-a jednoglasno prihvatila.

Za potpredsjednike na prijedlog predsjednika izabrani su:
Antun Trojnar, Spomenka Krebsz, Ivan Leščić i Marko Cesar, dok su za članove Upravnog odbora verificirani mandati po funkciji predsjednika udruženja koje možete provjeriti na službenoj web stranici OKZ-a.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve