Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kobno natjecanje: Poginuo je istaknuti torcidaš Žan Ojdanić

None Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL 4

Jedna od ikona splitskog navijačkog pokreta danas je izgubila život pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima prilikom padobranskog skoka na natjecanju u Sinju...

Žan Ojdanić poginuo je prilikom slijetanja padobranom na hipodrom u Sinju i to oko 12 sati. Izvješteno je Državno odvjetništvo, a očevid je u tijeku. 

POGLEDAJTE VIDEO: Žan Ojdanić poginuo pri padobranskom skoku

 

Žan Ojdanić bivši je predsjednik Kluba navijača Torcida i udruge Naš Hajduk. Bio je strstveni padobranac, a u Sinju je i sam podučavao mlade padobrance. 

Torcida je najavila kako će se od Žana oprostiti večeras u 19:30 sati na poljudskom sjeveru, a igrači Hajduka gradski će derbi zaigrati s crnim florom oko ruke. 

Više uskoro...

Komentari (234)
  • Da mi je netko pricao da ce biti ovoliko sprdanja i minusa u temi u kojoj je poginuo covjek, rekao bi da mu nisu sve daske na broju.Ovo je uzasno!Koliko moras biti pokvaren i bezobrazan da bi stavio minus nekome ko izrazi sucut obitelji...Mozda je to do subote, jer i ludnice vikendom pustaju slicne ovima kuci na dva dana.

    2. 4. 2016,   15:44
  • Bravo, admine sigurno si ponosan na sebe što si mi blokirao profil. Ali ne možeš ti meni blokirati profil koliko puta ja mogu dodat slovo ''i'' u imenu....Dopuštaš ovdje vrijeđanje pokojnika, a mene blokiraš jer im prigovorim za to. Trebao bi dobiti nagradu za najboljeg admina na portalima. Šindarić kakav god da bio kao novinar jedini ima m**a komentirati sa ljudma, a vi admini ste dno dna. Obriši mi i ovaj komentar, ali i dalje dopuštaj četnikovanje na portalima i vrijeđanje mrtvih ljudi. Žan legendo R.I.P.

    2. 4. 2016,   15:28
  • ne kuzim zasto se uz clanak veze istaknuti torcidas umjesto npr iskusni padobranac? mislim da je za njega kao covjeka bitnije da je bio padobranac koji je poducavao mlade padobrance nego da je isao na nekakva gostovanja gledat utakmice?!

    2. 4. 2016,   14:48