Obavijesti

News

Komentari 12

Zaklala majku, otrovala se plinom i digla kuću u zrak

Zaklala majku, otrovala se plinom i digla kuću u zrak
6

Novalja: Kći Ljiljana majci je nožem prerezala vrat. Za to vrijeme u sobi spavao je Ljiljanin sin (16). Kći (14) i muž na putu su kod obitelji u Njemačkoj

VIDEO

Stanovnici otoka Paga već više od desetljeća ne pamte obiteljsku tragediju kakva je u petak ujutro pogodila obitelji Dabo i Avdić u Novalji. Stanare Paške ulice uznemirila je snažna eksplozija koju su čuli nešto prije osam sati. Nisu ni slutili što se zbilo u kući Ljiljane Avdić - Dabo (45) koja je u njoj živjela sa svojom obitelji i majkom Milom Dabo (68).
- Čula sam kako je puklo i odmah istrčala iz kuće. Vidjela sam dim iz Miline kuće. Dozivala sam ih, a odazvao se samo Ljiljanin sin (16), koji ništa nije čuo ni vidio jer je spavao. Nije ozlijeđen, ali je bio vidno šokiran - prepričala je susjeda Štefica Dabo.
Njezin suprug Danijel prvi je utrčao u kuću i u spavaćoj sobi zatekao Milu Dabo, koja je ležala potrbuške.
- Bila je pokrivena dekom, a kad sam je počeo tresti, misleći da spava, osjetio sam krv na svojim rukama. Na krevetu pokraj nje bilo je uže, što mi je bilo čudno, a kako je u tom trenutku već došla policija nisam mogao vidjeti gdje je probodena - rekao je Danijel Dabo. Ubrzo su došli i vatrogasci, koji su u drugom dijelu kuće, u apartmanu za iznajmljivanje, pronašli karbonizirano tijelo Ljiljane Avdić. Istražni sudac potvrdio je nakon očevida da je kći Ljiljana ubila majku. Nožem joj je prerezala vrat. Potom je presudila i sebi. Najvjerojatnije je pustila plin iz boce koji je eksplodirao i zapalio apartman. Šokirani susjedi kažu kako između majke i kćeri nije bilo razmirica. Dapače, u četvrtak poslijepodne su kod obitelji Dabo bile na kavi gdje su svi zajedno pjevali. Doduše, neki od njih u zadnje su vrijeme primijetili da je Ljiljana drastično smršavjela, te nerijetko bila i rastresena. Ljiljanin suprug Osman Avdić i 14-godišnja kći prije Božićnih blagdana otputovali su u Njemačku u posjet obitelji. Ljiljana i Osman u centru Novalje imaju kafić Đani, koji je u petak bio zatvoren.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao