Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žalba o rješenju stigla na sud: Odlučit će u idućih par dana...

None Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Smiljana Srnec je okrivljena za ubojstvo sestre koja je nestala još 2000. godine, a svo je vrijeme bila u zamrzivaču obiteljske kuće u Palovcu gdje je Smiljana živjela s obitelji

Žalba o rješenju na istražni zatvor okrivljene Smiljane Srnec (45) za ubojstvo sestre Jasmine Dominić (23), koje je prije 10 dana šokiralo, ne samo cijelu Hrvatsku već i cijeli svijet, stigla je na Županijski sud u Varaždinu.

NOVI DETALJI STRAVE U MEĐIMURJU Je li tata znao? 'Nije dao da otvorimo i ispraznimo škrinju'

Idućih će se dana odlučivati o žalbi. Srnec je okrivljena za ubojstvo sestre koja je nestala još 2000. godine, a svo je vrijeme bila u zamrzivaču obiteljske kuće u Palovcu gdje je Smiljana živjela s obitelji.

Odvjetnik: Opasnost od novog kaznenog djela nije osnova 

- Ovlašten sam obavijestiti vas da sam podnio žalbu protiv rješenja o određivanju istražnog zatvora. Nema opasnosti od utjecaja na svjedoke, a ni opasnosti od počinjenja kaznenog djela pri čemu navodna opasnost od počinjena novog kaznenog djela kako je obrazloženo u rješenju, nije osnova za određivanje istražnog zatvora - objasnio je branitelj po službenoj dužnosti Smiljane Srnec, Krešimir Golubić, odvjetnik iz Varaždina.

Komentari (3)
  • Smrtna kazna! Ili još bolje, zatvorit ju sa muškarcima pa neka se igraju sa njenim analnim otvorom!

    27. 2. 2019,   12:08
  • Zašto se štiti drugi krivac?

    27. 2. 2019,   12:54
  • Biti odvjetnik ovoj ženi je prestrašno. Moraš imati dobar želudac.

    27. 2. 2019,   12:38