Obavijesti

News

Komentari 12

Zalijevali su indijsku konoplju kod Pule, uhvatila ih je policija

Odmah su uhićeni, a na mjestu događaja obavljen je i očevid tijekom kojeg je oduzeto 16 stabljika indijske konoplje pojedinačnih visina od 73 do 160 cm

VIDEO

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 18godišnjakom i maloljetnim hrvatskim državljaninom, te utvrdila da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, a da je 18-godišnjak uz to kazneno djelo, počinio i kaznena djela krađe i krivotvorenje isprava.

Pokretanje videa...

01:14

Naime, temeljem operativnih saznanja, policija je 11. rujna oko 19.45 sati, na poljoprivrednom zemljištu u blizini Galižanske ceste kraj Pule uočila 18-godišnjaka i maloljetnika kako zalijevaju i obilaze  zasađene biljke indijske konoplje.

Odmah su uhićeni, a na mjestu događaja obavljen je i očevid tijekom kojeg je oduzeto 16 stabljika indijske konoplje pojedinačnih visina od 73 do 160 cm.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Temeljem naloga nadležnog suda obavljena je i pretraga automobila Opel, u kojem su pronađene četiri boce za dohranu biljaka. Također je utvrđeno je da je 18-godišnjak na taj automobil postavio registarske pločice koje je otuđio u siječnju u Fažani s automobila Peugeot, čime je oštetio pravnu osobu iz Višnjana.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja se protiv obojice, zbog sumnje na uzgoj indijske konoplje radi daljnje prodaje droge, podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a