Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zaljubio se u kćer: 'Djeco, vaša sestra vam je sada pomajka...'

None Foto: screenshot/Twitter

Kod svojih bioloških roditelja došla je živjeti kada je navršila 18 godina, a kroz tri mjeseca ona i njezin otac zaljubili su se. Nedavno su dobili i dijete zajedno. Pritvorili su ih

Steven Pladl (42) i njegova kćer Katie (20) otpuženi su za incest nakon što je njegova bivša žena prijavila policiji da je Katie ostala trudna sa svojim ocem.

Foto: screenshot/instagram

Katie su njezini roditelji nakon rođenja dali na posvajanje, no kad je navršila 18 godina odlučila je pronaći svoje biološke roditelje kako bi bila u kontaktu s njima. Njezin naum se ostvario - pronašla ih je preko društvenih mreža.

Prije dvije godine došla je živjeti kod njih, zajedno s još dvoje djece koje je par imao. Steven i njegova supruga rastali su se tri mjeseca nakon Kateinog dolaska, a supruga je izjavila nadležnim institucijama kako je zadnjih mjesec dana braka Steven spavao na podu kćerine sobe.

Foto: screenshot/instagram

Od dvoje druge djece saznala je da je Katie trudna i to sa Stevenom, kao i da je otac naredio djeci da svoju sestru nazivaju pomajkom.

Kontaktirala je bivšeg supruga i on je priznao da očekuje dijete s Katie te da se planiraju oženiti, iako to zakonski nije moguće.

Foto: screenshot/instagram

Dijete su dobili u listopadu prošle godine, a uhićeni su mjesec dana kasnije. Steven je izašao iz zatvora nakon što je platio jamčevinu, no Katie je i dalje iza rešetaka, javlja Daily Mail. Ne zna se sa sigurnošću kod koga se dijete nalazi.

Prema zakonu države Virginie, za incest mogu dobiti od jedne do pet godina zatvora te novčanu kaznu do 2.500 dolara.

Komentari (221)
  • Uff bolesno jako.

    5. 2. 2018,   07:02
  • Osobno smatram kako je tu više kriv otac. "Mala" je možda samo tražila očevu ljubav koju nije imala

    5. 2. 2018,   07:30
  • odvratno

    5. 2. 2018,   07:53