Obavijesti

News

Komentari 221

Zaljubio se u kćer: 'Djeco, vaša sestra vam je sada pomajka...'

Zaljubio se u kćer: 'Djeco, vaša sestra vam je sada pomajka...'
1

Kod svojih bioloških roditelja došla je živjeti kada je navršila 18 godina, a kroz tri mjeseca ona i njezin otac zaljubili su se. Nedavno su dobili i dijete zajedno. Pritvorili su ih

VIDEO

Steven Pladl (42) i njegova kćer Katie (20) otpuženi su za incest nakon što je njegova bivša žena prijavila policiji da je Katie ostala trudna sa svojim ocem.

Katie su njezini roditelji nakon rođenja dali na posvajanje, no kad je navršila 18 godina odlučila je pronaći svoje biološke roditelje kako bi bila u kontaktu s njima. Njezin naum se ostvario - pronašla ih je preko društvenih mreža.

Prije dvije godine došla je živjeti kod njih, zajedno s još dvoje djece koje je par imao. Steven i njegova supruga rastali su se tri mjeseca nakon Kateinog dolaska, a supruga je izjavila nadležnim institucijama kako je zadnjih mjesec dana braka Steven spavao na podu kćerine sobe.

Od dvoje druge djece saznala je da je Katie trudna i to sa Stevenom, kao i da je otac naredio djeci da svoju sestru nazivaju pomajkom.

Kontaktirala je bivšeg supruga i on je priznao da očekuje dijete s Katie te da se planiraju oženiti, iako to zakonski nije moguće.

Dijete su dobili u listopadu prošle godine, a uhićeni su mjesec dana kasnije. Steven je izašao iz zatvora nakon što je platio jamčevinu, no Katie je i dalje iza rešetaka, javlja Daily Mail. Ne zna se sa sigurnošću kod koga se dijete nalazi.

Prema zakonu države Virginie, za incest mogu dobiti od jedne do pet godina zatvora te novčanu kaznu do 2.500 dolara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 221
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca