Obavijesti

Promo sadržaj

Zaljubite se u bajkovitim Termama Tuhelj

Zaljubite se u bajkovitim Termama Tuhelj
5

Hedonistički užici i orijentalni tretmani, bajkoviti pejzaži, blagotvorne kupke – vrijeme je za romantični odmor i vrhunski spa doživljaj

Nepopravljivi ste romantičar, volite se opuštati u wellnessu ili aktivno provoditi vrijeme, pomalo ste gurman i treba vam odmor? Hrvatsko zagorje definitivno je vaša odredište. Ovaj bajkovit kraj prekrasnih pejzaža, atraktivnih dvoraca i bogatog kulturnog naslijeđa može postati vaša zimska oaza bez obzira dolazite li sami, u dvoje, u društvu prijateljica ili s obitelji. 

U Termama Tuhelj u središtu Zagorja odmor poprima potpuno novu dimenziju. Romantična masaža za nju i njega s aromatičnim uljima, kupanje u bazenu s termalnom vodom na Vodenom planetu, opuštanje u najvećem Svijetu sauna, tretmani ljepote u SPAeVita centru i gurmanski raj u baroknom Dvorcu Mihanović pružit će vam sve što tražite i napuniti vas pozitivnom energijom. 

Tretmani tuheljskim ljekovitim blatom blagotvorno će djelovati na mišiće, a nakon čokoladne masaža s mješavinom kakaa i kakao maslaca koža će postati glatka i čudesno mekana. Ljubitelji egzotičnih tretmana neće propustiti hamam ritual u parnoj sauni, piling tijela, masažu sapunicom i opuštanje u relax zoni.

Terme Tuhelj pripremile su i odlične zimske pakete koji će vam omogućiti da se opustite i obnovite izgubljenu energiju nakon blagdana ili da se razmazite sa svojom voljenom osobom.

Spa opuštanje uz 25% popusta bit će idealan paket za zimske dane, a Samo za nas dvoje paket koji će vam pokazati da Valentinovo može biti svaki dan.

I zima može biti čarobna, zar ne?!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura