Obavijesti

News

Komentari 190

Zaljubljeni Francuz pronašao izgubljenu ljubav sa Zlarina

Zaljubljeni Francuz pronašao izgubljenu ljubav sa Zlarina
4

Francuz Jean-Philippe (51) je kao 17-godišnjak ljetovao na Zlarinu. Upoznao je Zagrepčanku Veru i proveo s njom četiri nezaboravna tjedna. Od tada ju je tražio

VIDEO

Francuz Jean-Philippe (51) je kao 17-godišnjak ljetovao na Zlarinu. Upoznao je Zagrepčanku i proveo s njom četiri tjedna. Od tada ju je tražio. U cijelu akciju pronalaska Vere uključila se i Turistička zajednica Zlarina . Potraga nije dugo trajala, nekoliko sati poslije na Facebook stranici Turističke zajednice Zlarin je osvanuo sljedeći status:

- I tako je naša "Ljubavna potraga" ili samo "Potraga za starom prijateljicom" uspješno završena! Gosp. Jean Philippe se svima koji su sudjelovali zahvaljuje na pomoći ! Sad ćemo im dati malo mira i tišine da nadoknadu izgubljeno vrime, a možda nam se još i javu s nekim zanimljivostima (kad sami budu tili)... Hvala svim portalima i novinama na sudjelovanju!

POGLEDAJTE VIDEO: 34 godine čekanja

Pokretanje videa...

24sata Video 00:31

Jean-Philippe trenutačno živi kraj Lyona i otac je dvoje djece. Iako su prošle već 34 godine, nostalgični Jean-Philippe nije mogao zaboraviti trenutke iz mladosti koji su mu obilježili život.

Još je 1981. godine kao 17-godišnjak otišao ljetovati na otok Zlarin. Putovao je u aranžmanu tvrtke u kojoj mu je tad radio otac, zajedno s ostalom djecom zaposlenika te tvrtke. Romantični Francuz najprije se zaljubio u sam otok. U pismu je oduševljeno opisao njegove ljepote. No ljubav koja ga je pogodila poput groma, upoznao je nakon dva dana.

- Vera i ja sreli smo se na plaži. Prišla mi je i pitala me bih li joj želio biti pratnja na izletu na susjedni otok, na koji bismo išli s njenim prijateljima. Prijedlog je bio da odemo na pecanje, navečer na ples i na piće. Ostao sam bez teksta. I pristao, naravno. Nisam mogao vjerovati da se cura od 23 godine zanima za dečka od 17 - prisjetio se Francuz.

Od tog dana su postali nerazdvojni. Ali nemilosrdni rastanak je ipak došao nakon četiri tjedna. Iz Verina zagrljaja jedva se istrgnuo i ukrcao na brod za Šibenik, a kasnije na vlak za Francusku. Nesretna je djevojka dugo ostala mahati s pristaništa ljetnoj ljubavi. Ubrzo mu je poslala pismo da se vratila u Zagreb.

Jean-Philippe joj je odgovorio i tu je prestala svaka komunikacija. Francuz je bio uvjeren da je došlo do nesporazuma kod razmjene adresa. Sad je opet našao svoju Veru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 190
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag