Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zalutali metak pogodio dijete, pucao policajac koji se ženio

NOVI SAD: Policajac G.K. (29) je pucao na izlasku iz obiteljske kuće u Sremskoj Kamenici, kada su se svatovi uputili prema mjestu na kojem je bila večera. Spletom bizarnih okolnosti, metak je pogodio djevojčicu na susjednom brdu u Alibegovcu

Zalutali metak ranio je jučer popodne djevojčicu (10) koja je bila na rođendanskoj zabavi u dvorištu igraonice u Novom Sadu. Kako neslužbeno doznaje Blic, metak je ispalio policajac koji se ženio. 

Policajac G.K. (29) je pucao na izlasku iz obiteljske kuće u Sremskoj Kamenici, kada su se svatovi uputili prema mjestu na kojem je bila svadbena večera. Spletom bizarnih okolnosti, metak je pogodio djevojčicu na susjednom brdu u Alibegovcu.

Prema riječima svjedoka, curica se igrala s još dvadesetak djece kada se čulo da je nešto proletjelo kroz krošnju drveta i pogodilo je. 

- Djevojčica je pogođena u ruku i krv je počela šikljati na sve strane. Brzo smo zaustavili krvarenje i prevezli je u bolnicu. Tamo su joj očistili i zašili ranu, ali po dolasku kući djevojčici je počela oticati ruka pa su je roditelji vratili u bolnicu. Tek nakon snimanja utvrđeno je da joj je metak u ruci - rekla je svjedokinja. 

Policija je nakon prijave brzo utvrdila tko je ispalio metak. Policajac G.K. je priveden i određen mu je 48-satni pritvor. Također, suspendiran je do okončanja disciplinskog postupka.

Komentari (69)
  • Se*e mi se od ovakvih primitivnih slavlja gdje se mora pucati i da svi moraju znati tko se zeni.

    11. 6. 2017,   15:09
  • Balkanizam teški.

    11. 6. 2017,   15:14
  • Oružje nikada i nikome ništa dobro nije donijelo.

    11. 6. 2017,   15:27