Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zamalo tučnjava u Živom zidu: 'Nikad nećeš u EU parlament'

None Foto: 3

Snimka je navodno nastala 30. svibnja na sastanku vrha stranke gdje se odlučivalo tko će ići u EU parlament. Između Bunjca i Vuletića je ozbiljno zaiskrilo pa su ih morali čak smirivati i drugi članovi

Reci šta hoćeš? Šta hoćeš? Šta hoćeš?, viče Dominik Vuletić, novi međunarodni tajnik Živog zida, Branimiru Bunjcu koji mu se potom unosi u lice i odgovara mu: "Nikad nećeš vidjeti EU parlament, niti jednu sekundu."

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vidljivo je to iz snimke koju je redakcija 24sata dobila neposredno nakon konferencije za medije predsjednika Ivana Vilibora Sinčića.

Podsjetimo, Sinčić je na konferenciji rekao kako je suspendirao Bunjca jer ne želi prepustiti mandat u Europskom parlamentu Tihomiru Lukaniću.

Snimka je navodno snimljena 30. svibnja na sastanku vrha stranke gdje se odlučivalo tko će ići u EU parlament. Između Bunjca i Vuletića je ozbiljno zaiskrilo pa su ih morali čak smirivati i drugi članovi.

Predsjednik stranke Sinčić i tadašnji glavni tajnik stranke Lukanić nisu reagirali na njihov obračun.

Ovu snimku Bunjac nije htio komentirati, rekao je tek da će se o svemu obratiti sutra na konferenciji.

Zagreb: Živi zid održao konferenciju o mandatima u EU Parlamentu JAVIO SE I BUNJAC Sinčić: Bunjac je suspendiran, ja idem u Europski parlament

Naime, u Živom zidu su prije izbora imali dogovor kako nitko od saborskih zastupnika neće ići u Europski parlament već da će tamo ići Lukanić.

Međutim, kako je Sinčić osvojio najviše preferencijalnih glasova mandat pripada njemu. On ga je prepustio Bunjcu, koji je idući s najviše preferencijalnih glasova, a on ga ne želi prepustiti Lukaniću.

Komentari (269)
  • Zivi zid na iducim parlamentarnim izborima nece postojati ali kad ih vidim nije ni steta 😂

    4. 6. 2019,   18:24
  • kad je lova u pitanju...

    4. 6. 2019,   18:22
  • Svađa u kokošinjcu.

    4. 6. 2019,   18:20