Obavijesti

Promo sadržaj

Zamijenite vaš stari fotoaparat novim fotoaparatom Panasonic

Zamijenite vaš stari fotoaparat novim fotoaparatom Panasonic
2

U novoj promociji koja traje od 15. studenog 2018. do 6. siječnja 2019. možete kod odabranih partnera predati svoj stari fotoaparat bilo koje marke i u zamjenu dobiti popust za kupovinu jednog od novih Panasonicovih fotoaparata LUMIX G, uključujući atraktivne modele GH5, GX9, G9 i GX80

Odabrani Panasonicovi partneri u Hrvatskoj pokrenuli su u suradnji s Panasonicom još jednu od sjajnih sezonskih promocija: kupcima se ovog puta nude veliki popusti na fotoaparate!

Ako u razdoblju od 15. studenog 2018. do 6. siječnja 2019.  kod nekog od odabranih maloprodajnih partnera predate svoj stari fotoaparat (bilo koja marka i model), imate priliku kupiti neki od novih modela iz serije LUMIX G uz značajan popust! Popusti ovise o modelu fotoaparata koji se kupuje, a detaljne informacije možete dobiti kod Panasonicovih partnera.

Şve što trebate napraviti je jednostavno:

1) Uzeti svoj stari fotoaparat bilo koje marke i posjetiti prodavaonicu partnera Anigota , Sancta Domenica ili Se-mark 

2) Predati u dućanu svoj stari fotoaparat

3) Kupiti neki od novih Panasonicovih fotoaparata koji sudjeluju u akciji u istom dućanu u kojemu ste predali svoj stari fotoaparat najkasnije do 6. siječnja 2019., do kraja radnog vremena trgovine (ili na web-dućanu istog partnera, najkasnije do 6. siječnja 2019. u 16h)

I to je to!

Promocija vrijedi za fizičke osobe i za poduzetnike. Detaljna pravila promocije možete preuzeti u dućanima partnera.

Promociju organiziraju i provode isključivo Panasonicovi partneri Anigota, Sancta Domenica ili Se-mark.

U promociji sudjeluju brojni atraktivni modeli fotoaparata iz serije LUMIX G, uključujući G9, GH5, GX9, G7, G80 i GX80, kao i odabrani objektivi. Točan popis možete pronaći u dućanima partnera ili na Panasonicovim web-stranicama.

Fotoaparati iz serije LUMIX G nude vrhunsku kvalitetu slike i odlikuju se brojnim naprednim mogućnostima, uključujući snimanje 4K videa i (na odabranim modelima) funkciju 6K PHOTO, a dobitnici su brojnih nagrada na nezavisnim testovima stručnih časopisa, web-stranica i organizacija za testiranje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline