Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Valjda više nikad neću otvoriti škrinju, a da se ne sjetim ovog'

None Foto: Denis Gaščić/24sata

Zanima me kako je ta žena 20 godina živjela s tim u kući i baš bih voljela vidjeti njeno lice i njeno ponašanje na izlasku iz suda, rekla je Gordana Punčec iz Nadkrižovljana koja je došla pred sud u Varaždin

Dolazak Smiljane Srnec na Županijski sud u Varaždinu, koju ispituju zbog smrti njezine sestre Jasminu Dominić, čije tijelo je 19 godina bilo skrveno u zamrzivaču u njenoj kući, zainteresirao je i mnoge građane. Tako su pred sud stigle i Gordana i Darinka Punčec iz Nadkrižovljana kako bi uživo vidjele osumnjičenicu. 

VIDEO: SESTRA U PRITVORU U selu Palovec opsadno stanje, na terenu i interventna policija

Sve o stravičnom slučaju čitajte u velikom SPECIJALU

- Stala sam ispred suda jer me zanima kako je ta žena 20 godina živjela s tim u kući i baš bih voljela vidjeti njeno lice i njeno ponašanje na izlasku iz suda - rekla je Gordana Punčec.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Potvrdila je to i Darinka Punčec koja je s njom došla pred zgradu varaždinskog suda: 'To je katastrofa, to cijeli svijet prati, nitko se tome ne može načuditi.' 

Na pitanje smatraju li da su drugi članovi obitelji, osim Smiljane, znali za tijelo u zamrzivaču Gordana kaže kako je moguće da je netko znao:

- Ne znam kako 20 godina tu škrinju nitko nije otvarao i čistio, to mi jednostavno nije jasno. Kako je radila ta škrinja 20 godina? - pita se Gordana.

Gordana i Darinka kažu da ih nije strah zbog otkrića brutalnog ubojstva u njihovoj blizini.

- Ma, oni su daleko od nas, kažu. Ali, vjerojatno nikad više neću otvoriti škrinju da se ne sjetim ovog ubojstva - kaže Gordana.

TKO JE I KAKO ZAKAZAO U ISTRAZI... Propusti: 'Zamrzivač? Pa to je osnovno što moraju pregledati'

Podsjetimo, nakon ispitivanja pred tužiteljem, Smiljanu Srnec odveli su pred sutkinju istrage Biserku Plesničar.

Komentari (64)
  • Ove su luđe od Smiljane.

    20. 2. 2019,   09:56
  • izgleda tak kak ti..

    20. 2. 2019,   09:44
  • A ludih baba, kupi si onda ladičar ako nećeš nikad više zaviriti u škrinju. Koli klinac je imate dolazit gledat, valjda je to sindrom male sredine.

    20. 2. 2019,   09:50