Obavijesti

News

Komentari 14

Gotovo pola milijuna Hrvata na tjedan gleda 24sata TV!

Gotovo pola milijuna Hrvata na tjedan gleda 24sata TV!
3

Od svoga osnutka sredinom 2009., gledanost 24sata TV-a konstantno raste. Nova zaštitna lica i obogaćena programska shema opravdali su očekivanja

VIDEO

Prva hrvatska news televizija, 24sata TV, ovih dana bilježi odličnu gledanost. Kratke, jasne i zanimljive vijesti svakoga tjedna privlače nove gledatelje koji prate program 24sata TV-a 24 sata na dan putem MaxTV-a i B.neta. Na tjednoj razini radi se o brojci od 470.000 gledatelja, prema podacima AGB Nielsena. Time doseže do gotovo 12 % ljudi na tjedan. Također, 90% korisnika MaxTV-a svaki tjedan prati program 24sata TV-a u vremenskom periodu od barem 15 minuta. 

Za svoje gledatelje pripremamo još brojna iznenađenja u programskoj shemi, naglašava Tihomir Ladišić

Svojim raznovrsnim programom, 24sata TV orijentiran je na dobnu skupinu od 18 do 54 godine s nešto većim naglaskom na muške zaposlene osobe od 30 do 54 godine starosti. Uz gospodarske i političke vijesti iz Hrvatske i svijeta, 24sata TV donosi i reportaže iz svijeta sporta i showbusinessa. Tri puta dnevno, možete pratiti i vijesti uživo iz novoga studija, a vrlo su česta i gostovanja uglednih ličnosti iz hrvatske javnosti.

Glavna voditeljska lica, Tihomir Ladišić i Nensi Blažević, naglašavaju kako redakcija 24sata TV-a proizvodi vijesti koje zanimaju gledatelje odmah i sada te da novosti koje pripremaju zasigurno nikoga neće razočarati.

Nedjeljom ujutro - emisija Nedjeljno jutro

Jedan od noviteta u programskoj shemi je i emisija Nedjeljno jutro pod voditeljskom i uredničkom palicom Tihomira Ladišića, glavnog urednika 24sata TV-a. U emisiji zabavno - informativnog karaktera doznat ćete zabavne i zanimljive detalje o gostima u studiju.
Pogledajte je nedjeljom od 10 sati na 7. kanalu MaxTV-a ili 8. kanalu B.neta.

Reportaže 24sata TV-a možete pogledati i na web stranici www.24sata.tv

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"