Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Žao mi je, niste mu otac': 32 godine podizao je tuđe dijete

None Foto: screenshot/YouTube

V. Britanija: Prije mjesec dana majka je rekla Valentineu da mu Oscar možda nije otac. Htjeli su saznati istinu pa su napravili DNK test. Rezultati su objavljeni javno u emisiji

Oscar se u ponedjeljak rasplakao u britanskoj emisiji The Jeremy Kyle Show nakon što je saznao da mu Valentine nije sin. Valentina je odgajao kao svoje dijete 32 godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije mjesec dana majka je rekla Valentineu kao je moguće da Oscar nije njegov biološki otac. Valentine je Oscara poslao iz Nigerije u Britaniju i tamo mu platio školovanje. Kada su saznali da možda nisu u krvnoj vezi, muškarci su odlučili napraviti DNK test. Oscar je dobio omotnicu koju je otvorio u emisji i unutra je bio papir na kojem je pisalo da prema nalazu DNK analize on nije Valentineov otac. Oscar je rekao da je jako tužan. Valentine je ostao u šoku.  Ipak, prije nego što su dobili rezultate, Valentine je rekao kako cijela ova situacija neće utjecati na odnos između njega i Oscara, piše The Sun. 

Komentari (62)
  • samo budala može ovako intimne stvari pokazivati u javnoj emisiji...

    15. 2. 2017,   16:00
  • 'Prije mjesec dana majka je rekla Valentineu kao je moguće da Oscar nije njegov biološki otac. Valentine je Oscara poslao iz Nigerije u Britaniju i tamo mu platio školovanje.'????

    15. 2. 2017,   16:07
  • Eto sta su sti zene. Volis je i kupjes joj stvari i govoris joj da je ljepa kad nije ljepa i neprdis kad je ona u sobi i vidis kako ti se ona zahvali. I onda kazu da mi muski varamo i da smo vaki da smo maki. Pa zene cete prevati s prvim kojim stigne i jos cete napast kad drugu zemsku pogledas i kazat ti da je varas. Jos davno meni moj did rekao da sto si s njima gori to su one prema tebi bolje i to je prava istina.

    15. 2. 2017,   16:32