Obavijesti

News

Komentari 55

Zapalili joj automobil u Splitu, u srpnju joj slomili noge i ruku

Zapalili joj automobil u Splitu, u srpnju joj slomili noge i ruku
4

Ženi koja je u srpnju brutalno pretučena u Solinu, kad je imala višestruke prijelome nogu, ruke i teške ozljede glave, u Splitu je izgorio Golf ‘sedmica’. Policija traži počinitelje oba napada

VIDEO

Vlasnica VW Golfa kojemu je prednji dio izgorio u, gotovo sigurno podmetnutom, požaru u noći na nedjelju, već je nekoliko puta bila meta napada. Jedan slučaj je riješen, dok u onom drugom policija još nema osumnjičenih.

A upravo je nakon tog napada B. R. (38) završila u bolnici s teškim ozljedama od kojih se jedva oporavila.

Samo upozorenje? Zapalili auto žene koju su već bili pretukli...
Samo upozorenje? Zapalili auto žene koju su već bili pretukli...

Posljednje vrijeme stanuje s roditeljima u “siromašnoj”, kako se u Splitu zove taj kvart, gdje je u nedjelju oko 4.15 sati u Vinkovačkoj zapaljen Golf “sedmica”.

Auto je znatno oštećen (kolateralnu štetu pretrpio je, kako to često biva, vremešni Twingo parkiran pored), a pored Golfa je na tlu ostala izgorena teleskopska palica.

Očigledno se istražiteljima nije dalo previše zamarati detaljima, tipa je li možda upravo ta palica korištena u napadu na ženu koji mjesec dana ranije... Ionako je izgorjela, potencijalni tragovi su uništeni.

Slomili joj ruke i noge

U srpnju je B. R. završila u KBC-u Split s višestrukim prijelomima nogu, ruke, teškim ozljedama glave... Nepoznati nasilnici zaskočili su je i brutalno pretukli kad je u 23.30 sati izašla iz auta u solinskom naselju Mezanovci.

Barem je tako žena rekla istražiteljima - oporavak od ozljeda, zbog čega je bilo potrebno nekoliko operacija, potrajao je, a B. R. se potom odlučila “smiriti” kod roditelja.

Tko ju je napao, policija još nije otkrila. Jest, međutim, slučaj koji se odigrao godinu ranije. U lipnju 2018., naime, kazneno je prijavljen Igor Dokić (42) zvani Medo, s kojim je do tada B. R. bila u izvanbračnoj zajednici.

Sumnjiči ga se da je nakon prekida uzeo njezin Mercedes, a onda je pozvao kod sebe u Solin tvrdeći da će joj ga vratiti.

Nakon što je stigla pred njegovu kuću, oko 21 sat, Dokić i dvojica kompanjona odveli su je u obližnju garažu i tamo se iživljavali na njoj, a Dokić joj je škarama ošišao kosu, stoji u prijavi

.

Meta ženske konkurencije?

Konačno je obećao da će je u Mercedesu odvesti kući, no kad je vidjela da idu u nepoznatom pravcu, bacila se iz auta u vožnji i sve prijavila policiji. Zbog odabira partnera i društva u kojemu se kreće, iskusni istražitelji pretpostavljaju kako je B. R. postala metom ženske “konkurencije”. Čini se da protiv nje govore druge djevojke iz istoga kruga kako “druka” ekipu policiji.

Potpaljivanje Golfa se dogodilo ni tjedan nakon što je na splitskim Mejašima zapaljen BMW u vlasništvu 31-godišnjakinje. U pitanju je bivša supruga Ante Prnjaka (34), koji je u kolovozu 2018. godine likvidiran rafalom iz automatske puške.

Za zločin je optužen Liridon Beriša, kojemu bi ovih dana trebalo započeti suđenje.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C