Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zapalio je i gosta: Izbacili ga iz kafića, bacio Molotovljev koktel

None Foto:

Napadač je, kažu svjedoci, s ulaza bacio Molotovljev koktel na pod kafića i krenuo van. Vatra je zahvatila pod i jastuke stolaca, ali i jednog od gostiju, koji je zadobio opekline drugog stupnja

Inače smo mirni kafić i ovdje nema incidenata. Ne znam što se dogodilo sinoć. Došla sam jutros na posao i vidjela tragove požara, ispričala nam je konobarica u kafiću DM u Kučama kraj Velike Gorice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Drama u Kučama kraj Velike Gorice: Bacio molotovljev koktel u kafić i ozlijedio gosta

Drama u Kučama kraj Velike Gorice: Bacio molotovljev koktel u kafić i ozlijedio gosta Više na http://bit.ly/2TSOF8P Reporter: Denis Gaščić

Objavljuje 24sata u Ponedjeljak, 18. ožujka 2019.

Nakon incidenta u kojem je mladić zadobio opekline drugog stupnja, policija je jutros u kafiću obavila očevid, čije rezultate još nisu objavili.

OBRAČUN KOD VELIKE GORICE Bacio je molotovljev koktel u kafiću, planule stolice i pod

U nedjelju iza 23 sata, pričaju nam svjedoci, došlo je do svađe između dvojice muškaraca u seoskom kafiću.

Muškarac star oko 30-ak godina navodno je bez razloga napao drugoga i počeo ga provocirati. Netko od gostiju tada ga je zamolio da napusti kafić, što je dotični i učinio.

- Bilo nam je čudno kako je brzo otišao, bez ikakvih problema. A onda se vratio s zapaljenom bocom u ruci - prepričava naš sugovornik. 

Napadač je, kaže, sa ulaza bacio Molotovljev koktel na pod kafića i krenuo van. Vatra je zahvatila pod i jastuke stolaca, ali i jednog od gostiju

- Sve se odvijalo brzo. Vatra mi je zahvatila hlače. Uspio sam ih skinuti, a kada sam počeo skidati jaknu, gorio mi je donji dio ruke - ispričao nam je gost kafića koji je na ruci zadobio opekline drugog stupnja zbog kojih je trenutno u bolnici.

Požar su ugasili vatrogasnim aparatom.

Mještani su napadača, prepričavaju, uspjeli uhvatiti i prisilno zadržati do dolaska policije. Uz kafić su navodno pronašli i kanister pun benzina kojim je vjerojatno namjeravao zaliti kafić.

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je otprije poznat policiji, a ne živi u selu Kuče. Policija nam nije mogla reći kada će objaviti rezultate očevida.

Komentari (11)
  • Inače smo mirni kafić i ovdje nema incidenata.....kad majstor motorkom prepili šank to ne smatraju incidentom nego pod normalno.

    18. 3. 2019,   15:44
  • Alkohol - droga za jadne i izopacene.

    18. 3. 2019,   15:06
  • Kuče malo mani se kafane i brkatih zena😁

    18. 3. 2019,   15:04